SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > CFR CLUJ - OTELUL GALATI 1-0: Cărbuni de la Corpodean


Clujenii, care n-au mai cîștigat din etapa a 8-a, cu Farul, savurează victoria din partida cu Oțelul, deși, cel puțin la impresia artistică, meciul a lăsat un iz de putregai. "Locomotiva" a obținut pe final cele trei puncte care-i asigură un final de tur liniștit, la o fază în care Corpodean a fluierat, poate prea ușor, penalty. Regulamentar, "centralul" e acoperit: Fl. Dan a fost atins și a existat contact. Un contact la care o bună parte a tribunei a sperat, mai ales că, la Cluj a jucat fotbal Corpodean, vreme de cîteva sezoane, chiar sub culorile feroviarilor.

Fără acel penalty, gălățenii s-ar fi întors pe Dunăre cu un punct, deși clujenii au dominat, uneori autoritar, jocul. Ratările lui Anca (26, 33, 51), Bruncevici (31) sau Turcu (30) au exasperat însă spectatorii, pentru prima dată nerăbdători cu favoriții. Oaspeții au avut și baftă, cînd Nanu a scos de pe linia porții mingea expediată cu capul de fundașul Toma (82). Dar, la fel de bine, puteau pleca de la Cluj cu toate cele trei puncte, pentru că Tănasă (4), Crăciun (14 și 44), Iacob (61) sau Călin (77) au risipit ocazii favorabile. Însă nici unul dintre jucătorii gălățeni n-a căzut în careu, după un "contact", iar Corpodean n-a jucat la Galați și nici nu deține o locuință acolo.


ARBITRAJ
A existat contact
În minutul 88, după o lungă perioadă de dominare sterilă, clujenii au obținut un penalty la pătrunderea lui Fl. Dan. Imaginile filmate arată că a existat contact între jucătorul gălățean Nemțanu și clujeanul Fl. Dan, însă acesta din urmă a căzut ușor, după ce a intrat în piciorul "oțelarului". "Avînd în vedere comentariile care au existat înaintea acestui meci, legate de arbitru, nu trebuia să-i lăsăm pe clujeni să ajungă în astfel de situații", a declarat antrenorul gălățean Sorin Cîrțu. De cealaltă parte, antrenorul gazdelor, Aurel Șunda, a considerat "tendențioase" asocierile dintre arbitrul Corpodean (foto) și CFR. "A greși e omenește. Însă, per ansamblul, a fost un arbitraj super", a spus Șunda.


Contre Cîrțu-Paszkany
După meci, patronul clujenilor, Arpad Paszkany, a criticat jocul Oțelului. "Ei nu joacă fotbal, ci altceva. Poate bambilici", a spus Paszkany. Antrenorul gălățenilor, Sorin Cîrțu, care, altfel, a fost ovaționat de galeria clujeană, Commando Gruia, a replicat: "Dacă președinții ajung să-și dea cu părerea, e grav. Domnul Paszkany ar trebui să-și vadă de afacerile lui, nu de modul în care jucăm noi".

Irina mai tare ca Turcu
La una dintre tușe a oficiat botoșăneanca Irina Mîrț. În minutul 49, tușiera i-a făcut față fără să se intimideze vedetei clujenilor, Cristian Turcu. Acesta a certat-o aspru pentru că, la o fază în apropierea tușei, arbitra a acordat mingea oaspeților. Irina a ascultat, cu capul ușor aplecat spre pămînt, dar fără să se clintească în fața uriașului. În două rînduri, Irina Mîrț a fost apostrofată de public, care însă s-a abținut s-o înjure.

Al treilea gol pentru Bruncevici
Bosniacul Sead Bruncevici a marcat ieri al treilea gol pentru feroviari, după cele reușite în partidele cu Poli AEK (scor 2-1) și cu FC Argeș (scor 1-1). Bruncevici (27 de ani) a fost adus în vară de la Borak Caka, echipă din prima ligă sîrbă. Ieri, atacantul nu a excelat în execuții, însă nu a arătat nici o urmă de emoție la faza penalty-ului din minutul 88.CFR 1-0 OȚELUL
La pauză: 0-0

Marcator
Bruncevici (88 -pen.)

CFR
Ștef
.....
Jula
Goia
Toma (cpt.)
-----------------
Goșa
R. Mărginean
Georgievski
Văsîie
Cr. Turcu
---------------
Ad. Anca
Bruncevici

Antrenor: Aurel Șunda

Schimbări:
min. 72 - Fl. DAN - Georgievski
min. 73 - VINTILĂ - Goșa
min. 90 - TILINCĂ - Anca

Rezerve: Pîglișan, Panin, Aștilean, Cazan

Cartonașe
Galben: -
Roșu: -

OȚELUL

Barbu
-----------
I. Dragomir
Rohat
Izvoreanu
Nanu
----------
Crăciun
Tănase (cpt.)
Danciu
Toporan
------------
Iacob
B. Aldea

Antrenor: Sorin Cîrțu

Schimbări:
min. 62 - MOZACU - V. Tănase
min. 70 - A. CĂLIN - Dragomir
min. 84 - NEMȚANU - Aldea

Rezerve: Borș, Macare, Negru, D. Oprea

Cartonașe:
Galben: Izvoreanu (19), Aldea (37)

Arbitru: S. Corpodean (Alba Iulia)
Asistenți: A. Onița (Constanța), I. Mîrț (Botoșani)

Spectatori: 5.000

Cum s-a marcat golul
1-0 - Bruncevici (88 -pen.) - a marcat din lovitură de la 11 metri, după ce arbitrul Corpodean a acordat penalty, la o intrare imprudentă a lui Nemțanu asupra Florin Dan

1 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri