SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > DINAMO: Scapă Iordache?

Cinci săptămîni au trecut de la producerea accidentului rutier în care mașina condusă de fundașul Adrian Iordache l-a lovit pe Emilian Sandu, din Valea Iașiului, coliziunea ducînd la decesul bărbatului în vîrstă de 52 de ani. Impactul s-a produs la intrarea pe autostrada București - Pitești în comuna Bradu, și după efectuarea autopsiei, medicul legist Dan Manu a constatat că Sandu a fost omorît de automobilul dinamovistului.

și riscă doi ani și jumătate cu suspendare, pentru omor din culpă, Iordache a redevenit printre titularii lui Ioan Andone, mai ales că și rezolvarea cazului se tergiversează. Chestorul șef al IJP Argeș, Ion Stoica, a declarat ieri că "dosarul nu s-a finalizat, dar nu cred să mai dureze mult. Am făcut o expertiză chimică, în sensul că s-au recoltat urme de vopsea de pe hainele celui mort, și o alta biologică, luîndu-se probe de sînge. Aceste rezultate le-am pus la dispoziție, încă de săptămîna trecută, celor de la Institutul «Mina Minovici» din București".

Stoica a avansat și o altă variantă: "Există martori care l-au văzut beat pe cetățeanul respectiv și a apărut ipoteza că tipul a fost lovit și omorît de o altă mașină înaintea lui Iordache. Urmează să se decidă dacă Emilian Sandu era mort sau viu cînd mașina fotbalistului l-a lovit".


Pile la poliţia argeşeană
Mătușa lui Iordache, Felicia Grigoroiu, este șefa cabinetului chestorului Ion Stoica. Surse locale afirmă că poziția ocupată în poliția argeșeană de către Felicia Grigoroiu ar duce la greutatea cu care se derulează elucidarea cazului, iar fotbalistul în vîrstă de 24 de ani ar putea scăpa nepedepsit. Mătușa apărătorului s-a implicat și în cazul transferului jucătorului în Ștefan cel Mare, ea fiind cea care l-a recomandat pe Adrian Iordache lui Constantin Dănilescu, directorul sportiv al dinamoviștilor, pe vremea cînd nepotul ei evolua la Forestierul Stîlpeni.

2 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri