SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > FC NATIONAL: Jucătorii, puși la zid

Ultimele două înfrîngeri din campionat, cu FC Argeș (0-2) și Farul Constanța (0-4), dar și atmosfera tensionată din lotul alb-violeților, acuzați de suporteri că au petrecut pe tren pe drumul de întoarcere de la Constanța, l-au determinat pe președintele lui Poli AEK, Anton Doboș, să-și desființeze fotbaliștii. "M-am săturat să dau bani unor nesimțiți! Jucătorii ar fi trebuit să crească în valoare în acești doi ani și jumătate, nu să fie storși ca niște lămîi. Am pus suflet aici, dar acum îmi pare rău că am venit la Timișoara. Nu sînt un fraier cum mă văd unii, am făcut din nimic bici la echipă'', a spus Doboș.

La rîndul lor, prin vocea liderului "Commando Viola" Marius Babuciu, fanii alb-violeți au condamnat încă o dată atitudinea și caracterul fotbaliștilor, dar l-au criticat și pe antrenorul Mulțescu. "După rușinea de la Constanța s-a dovedit că suporterii și publicul au avut dreptate. În opinia domnului Mulțescu și a fotbaliștilor, probabil că tot fanii sînt vinovați pentru înfrîngerea cu Farul! De altfel, de la iarba de pe stadion și pînă la peștii din oraș, toată lumea e vinovată, numai Mulțescu și jucătorii nu! S-a dovedit încă o dată caracterul lor, iar Doboș nu cred că regretă că a ajuns la Timișoara. Probabil își reproșează acum că le-a luat apărarea mereu, că le-a tolerat ieșirile ca un părinte față de copiii săi, care l-au trădat prin rezultate", a încheiat Babuciu.

"Nu știu ce întîmplă cu noi, pentru că jucăm, dar nu reușim să cîștigăm. Scorul e prea sever față de ce s-a întîmplat în teren la Constanța"
Cătălin Grigore, portar Poli AEK

Forumul, interzis cîteva ore
După ce un ziar regional a preluat un mesaj al lui unui suporter, postat pe forumul clubului, care a călătorit alături de jucătorii lui Poli pe tren și a descris atmosfera destinsă după umilința de la Constanța, conducerea clubului a decis să interzică activitatea forumului pentru cîteva ore. Decizia i-a enervat pe fani, care intenționează să mute forumul oficial pe alt server. "E un caz grav de cenzură, iar singurul care pierde este Doboș! Nu mai vreau să am nimic de-a face cu forumul oficial", a răbufnit "alt.core", un administrator al forumului lui Poli Timișoara.

Șuleap: "Sînt mereu țap ispășitor!"
Deși președintele Doboș l-a anunțat că este pus pe lista de transferări, mijlocașul Marius Șuleap susține că nu a fost înștiințat oficial. "Mă antrenez în continuare normal. Nu știu ce au oficialii clubului cu mine, dacă se poartă așa. Probabil pentru că mai am încă doi ani și jumătate de contract cu Poli. Mă găsesc mereu țap ispășitor. Să nu se uite că nu mai sîntem uniți, ca în sezonul trecut. În fiecare meci intră alt unsprezece'', a declarat Șuleap. "E decizia conducerii'', a susținut antrenorul Mulțescu.

"Sîntem mai supărați ca suporterii!"
Singurul fotbalist care a acceptat ieri să comenteze "petrecerea" din tren, pe drumul de întoarcere de la Constanța, a fost mijlocașul Marian Constantinescu. "Fiecare ia cum crede povestea. Noi sîntem mai supărați decît suporterii. Dacă am fi cîștigat, se spunea că «bețivanii aștia au învins». Nu cred, nu ar fi făcut atîta caz. Era o victorie și atît'', a spus Constantinescu, care a adăugat că "și noi suferim că nu ne-am luat banii de o lună și jumătate''.

2 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri