SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > FARUL: "S-au băut șapte beri"

După ce un suporter al lui Poli AEK Timișoara a relatat pe forumul clubului că fotbaliștii timișoreni au consumat băuturi alcoolice și au jucat cărți pe bani la întoarcerea de la Constanța, distrîndu-se copios în tren deși pierduseră meciul cu 0-4, atacantul Cristian Silvășan susține că s-a exagerat. Totuși, el a recunoscut că fotbaliștii au băut bere și au jucat cărți pe bani. "Cred că s-au băut 7 beri în total și 3-4 sticle de suc. Am jucat cruce pe 10.000 de lei partida, nu pe sume fabuloase cum s-a speculat. Eu am băut o bere pentru că fac tratament de 7-8 zile și nu am voie. Dar nu văd de ce face atîta caz. Dacă îți dă să bei bere la controlul antidoping, cum s-a întîmplat cu Grigore, Nicoliță și Șuleap, ce nenorocire mare e?'', a afirmat Silvășan.

Informat de cele întîmplate la sosirea în Timișoara, antrenorul Gigi Mulțescu nu s-a arătat deloc revoltat. "Ce e rău să bei o bere? Berea e un sedativ și un diuretic, jucătorul adoarme mai repede. Și eu le spuneam după meciuri să bea o bere sau un pahar de vin'', a motivat Mulțescu. "Secundul" Alin Artimon, care i-a însoțit pe jucători în tren, crede că incidentul s-a amplificat nejustificat. "Nu mai comentez. S-a amplificat oricum incidentul prea mult. Punctul meu de vedere e clar, nu s-a sărit calul în tren. Atît eu cît și Cavai nu am fi tolerat astfel de practici. Cum să lăsăm jucătorii să bea pînă pică lați sau să joace cărți pe bani?'', a afirmat Artimon.


"De ce ne huduie lumea atît?"

Silvășan s-a arătat din nou intrigat de atitudinea suporterilor. "Nu pot să-mi imaginez ce e în Timișoara de 5-6 luni. Doi ani ne-au adulat și acum atîta rău fac. Sîntem în pasă proastă și ei și mai rău fac. Cînd colegii mei vin la antrenament, gîndul le stă la ce zic suporterii, în meci la fel, să nu dea o pasă proastă că lumea îi huiduie. De ce ne huiduie lumea atît? În campionatul trecut și în primul an, după victorii veneau suporterii cu noi în discoteci, beau cu noi împreună, ne luat după gît. Unde sînt acum?'', a întrebat Silvă. "Se dau în continuare loviți și e normal să fie huiduiți. Se vede că tot ei sînt cu gura mare și aruncă vina pe suporteri'', a spus Marius Babuciu, unul dintre liderii galeriei "Commando Viola".

"Nu ieșeam din casă la înfrîngere''

Fosta mare glorie a Politehnicii Timișoara din anii '90, Constantin Varga, a declarat că pe vremea sa, jucătorii bănățeni sărbătoreau decent victoria, iar înfrîngerea era digerată în propriile case. "La victorie beam cîte o bere sau un vin, dar numai cu echipa. La înfrîngere, nici vorbă, nu ieșeam cu zilele din casă. Ne era rușine de oamenii din oraș, care ne recunoșteau pe stradă. Nu ne ardea de nici o bere sau de ieșit la chefuri. Acum însă jucătorii au altă mentalitate, la bucurie sau la necaz e la fel'', susține Varga.

Mulțescu îl apără pe Șuleap

După ce a afirmat că se va conforma deciziei lui Doboș, care l-a pus pe lista de transferuri pe Șuleap, antrenorul Gigi Mulțescu s-a răzgîndit ieri, declarînd că vrea să-l recupereze pe fotbalist! "Deocamdată se pregătește cu echipa. Are o perioadă de grație și oricum nu pot să-l folosesc pentru că este suspendat. E un tip care face glume bune, întreține atmosfera la antrenamente, e mai lejer, dar îl mai temperez uneori. Îl mai pun să facă flotări, genuflexiuni. Am nevoie de el și vreau să-l recuperez'', a spus Mulțescu.


3 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri