SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > U CRAIOVA: U CRAIOVA: Mutică a plecat!

Retrogradat în urmă cu o lună la "satelitul" din Divizia C, după o ceartă violentă cu managerul general Pavel Badea, Dorel Mutică și-a încheiat ieri, oficial, aventura în Bănie. Adus la Universitatea la insistențele fostului antrenor al juveților, Mircea Rednic, ex-stelistul n-a apucat să evolueze în alb-albastru decît în 5 meciuri, ultima oară în finalul partidei cîștigate la Brașov, 3-1, în etapa a 9-a.

Sătul să joace pe tăpșanele de la Țicleni sau Novaci, Mutică a solicitat ieri dimineață conducerii clubului să fie de acord să rupă contractul valabil pînă în iunie 2005. Patronul Dinel Staicu i-a achitat stoperului în vîrstă de 31 de ani drepturile financiare pînă la sfîrșitul acestei luni, după care părțile și-au strîns mîna și s-au despărțit definitiv.

Aflat în drum spre casa de la Arad, Dorel a mărturisit: "N-o să mă crezi, dar sînt fericit! Serios, mă simt de parcă m-ar fi ofertat Barcelona. Numai cine a trecut prin ce am trecut eu poate înțelege de ce sînt așa bucuros. Transferul la Universitatea a fost cea mai mare greșeală a vieții mele, n-avea nici un rost să mai stau acolo. Era prea multă răutate, prea multă ranchiună, din partea unor oameni de nimic".


Njock dă recompensă 100 $

După ce și-a uitat, într-un taxi, un telefon mobil în care avea o cartelă cu număr de Germania, Jeremie Njock a declarat că-i va oferi o recompensă de 100 de dolari celui care-i va înapoia "celularul". "Nu mă interesează foarte mult aparatul, cît cartela de Germania. Sper să n-o fi pierdut de tot. Cine vrea să mă ajute să mă caute la club", a precizat camerunezul.

Guso îl roagă pe Dinel să nu plece!

Chiar dacă ar putea pleca gratis de la Craiova, în cazul în care Dinel Staicu renunță la echipă, Guso l-a rugat pe actualul patron să se răzgîndească și să rămînă alături de Știința. "Domnul Staicu este cea mai bună soluție, dar el trebuie sprijinit de primărie. Nici mie nu mi-ar conveni să bag bani la infinit într-o afacere fără să scot nici un profit", a spus portarul bosniac.


5 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri