SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > RAPID: RAPID: "Nu ne numim Steaua!"

După ce CCA stabilise că Nicolae Constantin a primit pe nedrept al doilea galben de la arbitrul Salomir, giuleștenii așteptau cu încredere decizia Comisiei de Disciplină, sperînd că fotbalistul nu va fi suspendat. Mai ales că, într-o situație similară, stelistul Diniță a fost iertat. "Sînt nevoit să constat că se judecă în funcție de numele echipei", a declarat Răzvan Lucescu după aflarea verdictului, pentru ca jucătorul în cauză să fie tranșant: "Dacă jucam la Steaua, probabil că era cu totul altceva".

Astăzi, giuleștenii așteaptă decizia următoarei comisii îndreptățită să judece cazul, cea de Apel, însă șansele nu par nici de această dată prea mari. "Noi sîntem mereu dați exemplu. Întîi a fost Lucescu pedepsit după Iași, cele două etape de suspendare rămînînd ferme. Grigore a fost suspendat, dar Neaga e descoperit pozitiv și nu se ia nici o măsură. Constantin nu e iertat, dar lui Diniță i se șterge un cartonaș galben. Paraschiv nu trebuie să stea două meciuri, ci doar unul singur! Cum se face că toate cauzele în care s-a arătat clemență sînt legate de Steaua? Probabil dacă ne chema și pe noi la fel, eram tratați altfel", este opinia auzită pe culoarele de la Pro Rapid.


"Noi sperăm ca lui Constantin să i se șteargă astăzi cartonașul galben la Comisia de Apel. Am sperat și de la Disciplină același lucru, dar votul a fost 3-2 împotriva noastră"
Paul Cazan, director sportiv Rapid


Doar 15 pentru meciul de sîmbătă cu FC Argeș

Numai 15 jucători din Grant erau apți ieri după-amiază pentru a fi trecuți pe foaia de arbitraj a meciului Rapid - FC Argeș. Lista indisponibilităților îi cuprinde pe Maftei și Nae Constantin, suspendați, pe Perjă, Sabin Ilie (foto), Aliuță, Marius Constantin și Artiom Karamian, accidentați. Cea mai mare problemă a lui Lucescu rămîne alegerea unui jucător care să evolueze pe postul de fundaș la marcaj pe partea dreaptă. Dintre accidentați, Sabin Ilie sau Aliuță ar putea fi recuperați pe ultima sută de metri.

Poze cu 12 modele BMW

Toți componenții grupării alb-vișinii au fost prezenți ieri dimineață la show-roomul firmei Automobile Bavaria, din Otopeni, unde au fost făcute pozele pentru calendarul pe anul 2005. Fotografiile îi surprind pe rapidiști la bordul a 12 tipuri de autoturisme BMW, iar calendarul se încearcă a fi ceva inedit. Anul trecut, cei din Grant au realizat tot un scenariu nou pentru România, jucătorii pozînd și goi, cu părțile intime acoperite de un prosop, o minge sau chiar trofeul de campioni cîștigat în 2003.


5 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri