SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > JUNIORI: JUNIORI: Alexa vrea să revină

- Dan, care mai e viața ta prin China?
- (rîde) Doamne, ce bine este să mai aud și eu cuvinte românești din cînd în cînd! Am rupt internetul în două! Mi-e bine la Beijing Hyundai. Echipa e pe locul 5 în campionat, sînt titular, sănătos și cîștig excelent. Totuși, am nostalgia trecutului și un gînd nu-mi dă pace.

- Care?
- Să mă întorc acasă! La Dinamo! Mai vorbesc cu băieții uneori și aș vrea să revin în Ștefan cel Mare. (rîde zgomotos) Poate mă întorc o dată cu Moș Crăciun!

- Ai probleme în China?
- Nu, ferească Dumnezeu! Dar am imaginea aceea perfectă în minte, cu Dinamo cîștigînd eventul în stil de mare echipă, cu toți colegii care m-au însoțit la avion cînd am plecat la capătul pămîntului și atunci m-apucă dorul de casă. Fotbalistic vorbind, casa mea e Dinamo, așa că iau în calcul posibilitatea revenirii. Pe 5 decembrie se încheie campionatul în China, mai avem de jucat patru etape, și atunci o să știu totul.

- Bun, dar întorcîndu-te în țară, ai renunța la foarte mulți bani.
- Ți-am zis, cîștig bine aici și sînt plătit la timp. N-am grija zilei de mîine la 25 de ani! Un alt motiv pentru care m-aș întoarce acum ar fi echipa națională. Citesc în fiecare zi pe site-ul vostru, al Gazetei Sporturilor, ba că Șoavă s-a retras, ba Codrea s-a accidentat, ba Rădoi are nu știu ce probleme, și mă gîndesc că aș putea avea mai multe șanse să prind lotul dacă aș fi aproape de ochii selecționerului. Din punctul acesta de vedere, regret venirea mea în China. Am o selecție la prima reprezentativă, în primăvară la amicalul cu Irlanda, și cînd jucam la Dinamo eram convocat la acțiunile lotului. Așa, în China cine să mă vadă de la ?


"Dan are toate ușile deschise și îl așteptăm oricînd. E adevărat! Ne înțelegem noi la bani, astfel încît să fie mulțumit"
Cristi Borcea, director executiv Dinamo


"Mă bucur extraordinar că am marcat"

Andrei Mărgăritescu a bifat toate partidele disputate de campioni în acest sezon, iar oficialii roș-albi consideră că jucătorul care miercuri, la Iași, a marcat primul său gol pentru "cîini" ar merita să fie încercat la echipa națională. "Mie mi-e mintea la ce fac la Dinamo, în special. E o bucurie extraordinară că am punctat. Chiar mă amuza un suporter la Iași care, înaintea meciului, după ce mi-a cerut un autograf, m-a interogat: Tu cînd ai de gînd să marchezi, că m-ai exasperat cu ratările?!", a spus ieri Mărgăritescu.

"Ne-am trezit la timp"

Florentin Petre era mulțumit că victoria de la Iași (3-2) a dus Dinamo pe podium: "Ne vedem de treabă și mergem pînă la capăt. Bine că ne-am trezit la timp, și nu prin retur, cînd nu mai aveam ce redresa. Rămînem în continuare pe poziții să ne batem cel puțin pentru un loc în cupele europene".


5 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri