SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > OTELUL - DINAMO 2-0 / Interviu: OTELUL - DINAMO 2-0 / Interviu: „Au pierdut și pe terenuri bune”


- Domnule Cîrțu, acum ați devenit nașul lui Dinamo, după ce în sezonul trecut ați blocat Steaua la Galați în drumul către titlu.
- (zîmbește) Așa s-a nimerit. Am învins Steaua, Dinamo a luat campionatul și noi am mers în UEFA. Acum am bătut pe Dinamo și pe Rapid și să nu se uite faptul că în Ghencea am pierdut foarte greu.

- Ați cîștigat duelul cu Andone. Ce a greșit Dinamo?
- Știam cam ce jucători are la dispoziție Andone, iar eu am luat în calcul mai multe partituri. Petre, Dănciulescu, Grigorie și Niculescu sînt jucătorii importanți ai lui Dinamo și lor le-am acordat mare atenție.

- Dinamo s-a plîns de teren.
- Da, e foarte prost, dar nici pe noi nu ne avantajează, pentru că și noi avem jucători tehnici. Dinamo nu trebuie să caute un motiv din asta. E doar un alibi pentru faptul că ei au pierdut. Păi, dacă ne uităm în clasament mai au 5 înfrîngeri și nu cred că eșecurile au fost cauzate toate de starea terenului.

- Ce faceți la iarnă? Vi se termină contractul. Plecați?
- Nu m-am gîndit. Mai am două etape de campionat și două în Cupă. O să văd ce voi face. Îmi pare rău pentru că puteam să facem mai multe puncte. E greu să mergi pe 3 fronturi, campionat, Cupă și Cupa UEFA. Să joci 23 de partide și să te bazezi doar pe 14 jucători de cîmp! Unul dintre ei, Danciu, cred că ar fi o soluție pentru echipa națională, avînd în vedere penuria de jucători din acest moment.


Serea a văzut bine
În minutul 71, Ionel Dănciulescu a făcut o preluare în interiorul careului gălățean, un fundaș al Oțelului a pus piciorul, iar atacantul dinamovist s-a prăbușit. Imediat, Ioan Andone a strigat la "centralul" Serea: "Alo, Ionică!!!". Antrenorul dinamovist s-a întors cu fața spre bancă, de unde Tică Dănilescu i-a confirmat că a fost penalty. La reluări, se vede însă că Dănciulescu s-a aruncat înainte ca jucătorul Oțelului să-l atingă, astfel că decizia lui Ionică Serea de a lăsa jocul să continue a fost corectă.

„Ăsta nu e joc de campioni”
Galeria lui Dinamo s-a manifestat ostil față de jucătorii lui Andone la sfîrșitul meciului. N-au apucat să strige decît "Nesimțiților" și "Bețivilor", pentru că imediat au fost urcați în autocare. Elias Bucurică, liderul Nuova Guardia, a comentat ieri gestul suporterilor dinamoviști, acuzînd atitudinea favoriților din teren. "Este incredibil. Nu ne vine să credem că această echipă a cîștigat campionatul. Păi să demonstreze acest fapt! Ăsta nu e joc de campioni. Ce dacă au plecat 2 jucători și au venit 10? Lotul lui Dinamo are fotbaliști de valoare, dar și «pușcăriași». Se știu ei, nu trebuie să-i spun eu. Au venit pentru bani și cînd intră pe teren îi ia somnul. Conducerea trebuie să ia atitudine". / Valentin Damian

"Echipa de anul ăsta e mai slabă față de cea care cîștiga Cupa și campionatul. Jucătorii nu sînt în stare să ajungă la nivelul din sezonul trecut. Cred că joacă la jumătate din capacitate"
Vladimir Cohn, vicepreședinte Dinamo

8 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri