SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > RAPID: RAPID: Revine Șumudică

La ultimele două meciuri, între spectatorii prezenți în zona tribunei oficiale din Grant s-a aflat și Marius Șumudică, însoțit de fiul său. Chiar dacă nu a vrut să recunoască deschis că va veni în Giulești, Șumi a afirmat că a încheiat conturile cu divizionara secundă UTA și că va lua în serios o eventuală ofertă. "Este adevărat că am discutat ceva cu domnul președinte Dinu Gheorghe, însă nu a fost vorba de ceva concret. Eu la meciuri vin pentru că sînt rapidist", a spus fostul golgeter de acum cinci ani al giuleștenilor.

"E posibil să vină la Rapid. Dacă a renunțat la fotbal, aici are ușa deschisă", a confirmat tratativele Dinu Gheorghe. Propunerea pare să aibă și susținerea lui George Copos, chiar dacă acesta nu se va mai implica în conducerea efectivă a clubului. "Mie îmi place foarte mult Șumi, dar decizia de a-l coopta îi aparține doar lui Dinu. Puțini jucători au coerența lui în vorbire, plus că este un tip inteligent. Și, important, este rapidist adevărat", a declarat George Copos. Încă nu s-a decis dacă Marius va intra în conducerea tehnică sau în cea administrativă.

Înroșiți rău de tot!
Cu două etape înainte de finalul turului de campionat, giuleștenii au adunat nu mai puțin de șase cartonașe roșii, după ce sezonul trecut, în aceeași perioadă, rubrica eliminaților a rămas imaculată. Marius Constantin a fost eliminat de două ori pentru faulturi din postură de ultim apărător, cu Steaua și cu Poli AEK, Nicolae Constantin a părăsit și el de două ori terenul înainte de final, cu Universitatea Craiova și cu FC Argeș, iar Maftei, cu Universitatea Craiova, și Ilyeș, cu FC Argeș, și-au lăsat și ei echipa în inferioritate.

Propunere de la Beșiktaș
Fosta echipă a lui Mircea Lucescu, Beșiktaș Istanbul, ar dori să joace un meci amical cu Rapid la Istanbul. "Rămîne să vedem dacă putem merge. La finalul săptămînii ar fi un meci binevenit cu o echipă puternică, însă nu avem atacanți. Sabin Ilie este accidentat, la fel și Burdujan, Arman Karamian este plecat în Armenia, la lot, iar Niculae ar putea fi convocat la «naționala» României", a povestit Răzvan Lucescu.

9 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri