SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > U CRAIOVA: U CRAIOVA: „Nu ne e frică”

"E, haideți să nu exagerăm, nu cred că se pune problema să retrogradăm". Așa a reacționat Pavel Badea cînd a fost întrebat dacă se teme de căderea în "B". Totuși, pasivul de la "adevăr", minus cinci, și meciul de acasă, cu Dinamo, din etapa viitoare, de peste două săptămîni, îi îngrijorează pe suporteri.

"Nici măcar nu e cea mai gravă situație din ultimii ani. Acum două sezoane, cînd Sorin Cîrțu a preluat echipa de la Săndoi, Craiova era la minus 11, cu 8 etape înainte de final", a amintit Badea. Conducătorul alb-albaștrilor a spus că el crede într-o victorie împotriva "cîinilor": "Dacă am bătut Rapidul cînd eram pe locul 15, de ce nu i-am învinge pe dinamoviști acum, cînd sîntem pe 14? Eu am încredere în jucători și sînt convins că împreună putem scoate «Știința» din impas".

A explicat înlocuirea lui Frunză
Ieri, managerul general al Universității a dezvăluit de ce l-a schimbat pe Sorin Frunză cu Mircea Ilie la pauza meciului cu Apulum (0-1): "Nu se implica în joc, era ca iepurele, sărea coarda! Ceilalți strigau la el, dar degeaba. Oricine ar fi făcut la fel". Badea a explicat că, din cauza tensiunii de după joc, a ales greșit cuvintele. "Nu am vrut să spun că jucătorii nu au valoare, ci că doar atît putem în acest moment. Motivele sînt trei: campania proastă de achiziții, moralul slab al echipei și forma de moment a unor fotbaliști".

Cu Dinamo de la 14:00?
Clubul craiovean a depus la Ligă o solicitare prin care cere modificare orei de disputare a meciului cu Dinamo de duminică, 21 noiembrie, inițial programat de la ora 20:15. Oltenii vor să joace de la 14:00, argumentînd problemele cu instalația de nocturnă a stadionului "Ion Oblemenco".

9 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri