SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > RAPID: RAPID: Banii sau jucătorii


Președintele Dinu Gheorghe și antrenorul Răzvan Lucescu s-ar putea trezi cu doi jucători pe care nu-i luaseră în calcul la stabilirea strategiei transferurilor pentru retur. Plecați din Grant astă-vară, George Galamaz și Cristian Irimia pot face cale întoarsă din Ștefan cel Mare. Dinamoviștii au depășit cu o săptămînă termenul achitării uneia dintre tranșele de transfer, iar vișiniii intenționează depunerea unui memoriu la Ligă.

Înțelegerea dintre cluburi în privința celor doi se ridică la 700.000 de dolari, achitați de-a lungul unui an. Pînă la începutul lunii noiembrie, "cîinii" achitaseră 400.000 de dolari, dar conform hîrtiilor, ei pot pierde atît fotbaliștii, cît și banii plătiți deja în cazul nerespectării termenelor.

Galamaz și Irimia se află pe lista jucătorilor care nu au confirmat în acest tur și dinamoviștii ar fi dorit o renegociere a sumei cu Rapid, sau cel puțin o prelungire a termenelor de plată, numai că giuleștenii nu au acceptat acest lucru. "Rapidiștii să stea liniștiți pentru că jucătorii rămîn la Dinamo. Le-am trimis deja banii, dar probabil că nu au intrat încă în conturi", a declarat directorul executiv al "cîinilor", Cristian Borcea.

George Galamaz
Fundașul central în vîrstă de 23 de ani a evoluat în 11 jocuri pentru Rapid și a înscris un gol, contra Stelei, pe Ghencea, scor 3-3. La Dinamo, el a apărut pe teren de opt ori, integralist de fiecare dată

Cristian Irimia
Jucătorul de bandă dreapta (23 de ani) a evoluat cîte 10 partide atît pentru Rapid, cît și pentru Dinamo. Pentru giuleșteni el a început nouă dispute din primul minut, iar în Ștefan cel Mare cu trei mai puțin


Lucescu: "George Copos e un actor desăvîrșit"
Luni seară, la emisiunea "Fanatik", pe TV Sport, Răzvan Lucescu a fost rugat de realizatorul Horia Ivanovici să spună ce crede despre criticile permanente la care George Copos își supune echipa. Antrenorul formației din Grant nu a părut surprins de subiect și a răspuns: "George Copos este un actor desăvîrșit în această privință. Prin ceea ce spune, el încearcă să pună presiune pentru a obține maximum de la jucători și antrenori. Eu lucrez de mai mult timp cu dînsul și am ajuns să-l cunosc destul de bine", a afirmat Lucescu. "În viață totul este strategie", spunea George Copos în urmă cu cîteva zile într-un interviu din Gazeta Sporturilor. Patronul Rapidului nu a putut fi contactat ieri pentru a comenta afirmațiile lui Răzvan.


Doar trei pase greșite!
Chiar dacă Niculae a marcat trei goluri, în meciul cu FC Argeș unul dintre cei mai buni fotbaliști a fost Măldărășanu. Vizionînd înregistrarea partidei, giuleștenii au remarcat că de-a lungul meciului căpitanul rapidiștilor a greșit doar trei pase! Aflat în tribuna oficială, Iordănescu l-a remarcat pe Măldă și sînt șanse foarte mari să-l convoace la lot pentru meciul cu Armenia. "Cred că principalul merit în revenirea mea este al lui Răzvan. Știu că nu așteaptă să greșesc, așa cum am simțit cu alți antrenori la Rapid, iar asta îmi dă liniștea necesară", a declarat Marius.

Aliuță va cere test doping
După ce în presă au apărut zvonuri că Anghel Iordănescu i-ar fi cerut lui Mircea Sandu testarea specială a rapidistului Marian Aliuță, mijlocașul giuleștean a spus că îi va da în judecată pe ziariștii respectivi. "Federația și nea Puiu au infirmat că există o asemenea intenție, dar această invenție mie îmi face enorm de mult rău. Acum o lună, după meciul cu Gloria, am ieșit negativ la testul doping, dar acum voi cere eu o nouă testare, iar după primirea rezultatului cei care au scris vor trebui să răspundă la tribunal", a declarat Aliuță.

10 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri