SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > “Sînt nașul lor!”
“Sînt nașul lor!”
DORINȚĂ. Cosmin Pașcovici (prim-plan) speră la un transfer la Panathinaikos și la o convocare la echipa națională. În ultimele trei partide împotriva timișorenilor, Cosmin Pașcovici a marcat de tot atîtea ori. De la suspendarea fotbaliștilor Senin, Apostol și Baicu, Farul a disputat cinci partide în Cupa României și în campionat. Bilanțul este unul impresionant: 4 victorii și doar o singură înfrîngere. Cosmin Pașcovici spune că recentele probleme de care s-au lovit i-au unit pe “marinari”.
Farul a învins la scor, iar toată lumea vorbește despre golul tău.
Cosmin Pașcovici: Se pare că meciurile cu Poli AEK îmi poartă noroc, fiindcă în ultimele patru jocuri cu ei am dat trei goluri. Sîmbătă seară, după meci, chiar le-am și zis că sînt nașul lor.
Crezi că patronul Bosînceanu o să te lase să pleci în iarnă, așa cum ți-a promis la începutul campionatului?
E greu de spus, fiindcă avem un lot subțire numeric. Cine știe însă, poate o să ajung la Panathinaikos, deoarece grecii vor să transfere cîțiva jucători de la noi.
Se simt absențele jucătorilor suspendați?
Normal! Deja oboseala începe să se simtă. Practic, sîntem
11 fotbaliști care în ultima perioadă am jucat trei meciuri pe săptămînă, or, noi nu sîntem obișnuiți cu un asemenea ritm.
Crezi că meriți să fii convocat la echipa națională?
Nu vreau să mă autopropun, dar, ca orice fotbalist, sper să fiu chemat de domnul Iordănescu.

Cu tălpile goale
Meciul de la Constanța a început cu adevărat atunci cînd Pașcovici, exasperat de neputința colegilor, de greutățile pe care i le face conducerea, de faptul că Mutu a fost dat afară exact în ziua în care se nășteau și Maradona, și Dostoievski - bornele “Briliantului” -, a luat mingea și, după ce a dat bună ziua la trei fundași timișoreni, a trimis-o să se odihnească în locul unde stă timbrul pe scrisoare. Adică dreapta sus.
Pînă atunci fusese o încleștare din care cei mai șifonați ieșiseră spectatorii și arbitrul Augustus Constantin, principalul vinovat pentru reușitele echipei constănțene. Timișorenii veniseră doar cu gîndul să aplice și ei ce ne-a învățat istoria pe toți, anume că Brutus lovește cel mai bine cu reverul și pe la spate. Au așteptat contraatacul salvator și acesta nu a venit. Adică, pardon, a venit, dar Nicoliță a găsit, cu lama stiletului, doar toga lui Curcă.
Sfîrșitul de meci a aparținut, frățește, lui Liviu Mihai și lui Cristocea. Copii răi, distrugeau castelele de nisip ale lui Mulțescu, călcînd pe ele cu tălpile goale.
amir.kiarash@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri