SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > “O relație specială”
“O relație specială”
RECE. Vasile Șiman nu se bucură cînd jucătorii săi înscriu și nici nu-și pune mîinile în cap la vreo ratare. “Așa sînt eu”, explică președintele. Chiar dacă nu au mai luat salariile de mai bine de trei luni, “studenții” sînt neînvinși de șase meciuri, obținînd două victorii și două remize în campionat și două succese în Cupa României. Performanța Sportului nu-l impresionează prea mult pe boss-ul Vasile Șiman: “E important și cu cine joci. Pînă acum, Sportul a arătat doar că știe fotbal, însă trebuie să obțină și mai multe rezultate pozitive pentru a demonstra că este o echipă competitivă”.
Reacția președintelui din Regie nu l-a mai luat prin surprindere pe Dan Petrescu. “Relația dintre noi și domnul Șiman este una specială. Poate este mai bine așa, nu ca la alte cluburi unde președinții își ridică echipa foarte sus la victorie, apoi o desființează la înfrîngeri”, a spus “Bursucul”, total neimpresionat de gestul patronului său de a pleca fără să spună un cuvînt după meci.

Patron de sclavi
La final, patronul Vasile Șiman n-a trecut pe la vestiare. “Așa se întîmplă la noi și la victorie, și la înfrîngere”, a explicat Dan Petrescu. Fostul internațional a încercat să deschidă cartea diplomației, dar, involuntar, a dat peste un adevăr. Nu ține de lumea fotbalului nostru, ci de istoria raporturilor de muncă dintre proprietari și negrii de pe plantație. Fiecare cu treaba lui. Că-i place sau nu lui Șiman, trebuie s-o recunoască: e patron peste un lot care, din punct de vedere contractual, se află la un nivel primitiv. Jocul merge încă din prima etapă, de la o vreme au apărut și rezultatele, dar conturile fotbaliștilor săi încă n-au fost alimentate. Și nici nu sînt speranțe.
Șiman poate arunca vina pe lipsa sponsorilor, dar nu trebuie să cădem în capcană. Ce firmă serioasă ar veni să investească alături de un om pe a cărui biografie e scris “Top secret”? La urma-urmei, înainte de a ne întreba de ce nu sînt plătiți jucătorii Sportului, ar trebui să ne gîndim de unde a apărut Șiman în fotbalul nostru? Nu avem prea multe indicii, dar la o privire mai atentă descoperim un decor desprins parcă din serialul “Sclava Isaura”. În mijlocul scenei, vidat de orice emoție, tînărul proprietar se pregătește să facă o nouă speculație pe piața bursieră a sentimentelor. Va miza, măcar pînă la primul memoriu depus de Bucur&Co la LPF, pe dorința de afirmare și pe pasiunea jucătorilor Sportului și ale lui Dan Petrescu. E cea mai importantă sursă generatoare de profit pentru orice patron de sclavi din zilele noastre.
stefan.alexandru@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri