SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Uluiala lui Marian Salomir
Uluiala lui Marian Salomir
TENSIUNE. La faza din minutul 62, arbitrul Marian Salomir (prim-plan)
a avut mari probleme în a liniști jucătorii și oficialii celor două echipe. Deși s-a străduit să gestioneze corect un meci dificil, centralul clujean a stricat derby-ul de sîmbătă seară într-un singur minut. “Centralul” derby-ului de sîmbătă seară, Marian Salomir, a încercat din răsputeri să țină în mînă partida dintre Universitatea și Rapid, mai ales că aceasta s-a disputat pe o vizibilitate aproape de limită. Minutul 62 însă i-a fost fatal clujeanului. Atunci Moți l-a faultat pe Bădoi la marginea careului, dar Salomir i-a arătat al doilea avertisment și, automat, roșu rapidistului. Protestele oaspeților l-au obligat să meargă la asistentul Ionel Popa, care l-a convins să revină asupra deciziei. Între timp, pe teren s-a format un meleu în care Pleșan l-a lovit pe Ilyeș, iar Maftei pe Moți, dar Salomir nu a văzut absolut nimic, fiind cu spatele la fază. Norocul său s-a numit de această dată al doilea asistent, Octavian Șovre, care i-a explicat ce s-a întîmplat.
Răzvan Lucescu:“A greșit grav”
Au fost eliminați apoi, corect, Pleșan și Maftei, dar spiritele au rămas încinse pînă la final, criticile la adresa lui Salomir continuînd pe tunel la conferința de presă, unde antrenorul rapidist Răzvan Lucescu a fost destul de acid: “Pînă la faza din minutul 62 nu am nimic de reproșat. Deși nu vorbesc despre arbitraje, mă văd nevoit să trag un semnal de alarmă, pentru că la acea fază, în loc să fie eliminat Moți, au luat roșii doi fotbaliști care nu erau inițial implicați. Îmi pare rău că o spun, dar arbitrul a greșit grav”. La polul opus s-a aflat managerul oltenilor, Pavel Badea, care a declarat că arbitrajul lui Salomir a fost bun și că nu comentează faza incriminată de rapidiști.

364 de scaune rupte
La o jumătate de oră de la încheierea partidei, directorul sportiv al Rapidului, Paul Cazan, a semnat procesul-verbal pentru pagubele făcute de galeria din Giulești pe “Ion Oblemenco”. În final, 364 de scaune de la peluza I au fost distruse de giuleșteni, clubul Rapid fiind nevoit să achite 7.300 de euro, contravaloarea acestora.
Incidente în discotecă
Pavel Badea a dat o masă la restaurant jucătorilor săi pentru victoria cu Rapid. Apoi, 12 jucători au mers într-o discotecă din Bănie, unde Alin Vigariu a devenit ținta unui incident. Mijlocașul oltean a călcat din greșeală pe picior o fată, iar prietenul acesteia a reacționat. “A fost o busculadă, dar spiritele s-au calmat imediat”, a declarat un oficial oltean prezent în local.

“Îmi reproșez confuzia creată”
Centralul Marian Salomir era afectat ieri de cele întîmplate la faza din minutul 62.
Cum explici ceea ce s-a petrecut?
Marian Salomir: După ce am oprit jocul, m-am uitat la asistentul Ionel Popa. L-am văzut că este cu fanionul în mîna stîngă și corpul întors la 45 de grade spre centrul terenului. Am crezut că îmi indica simulare. De aceea i-am dat “galben” lui Bădoi și, fiind la al doilea, i-am arătat “roșu”. În mod normal, Popa trebuia să stea cu fața la teren și cu fanionul în dreapta. Așa stabilisem înainte de meci.
Apoi ce s-a întîmplat?
L-am eliminat pe Maftei pentru că l-a lovit cu capul pe Moți, iar pe Pleșan, pentru că un asistent mi-a spus că l-a lovit cu cotul pe Ilyeș.
În rest, îți mai reproșezi ceva?
Sînt convins că nu a fost fault asupra lui Dolha la primul gol și că l-am eliminat corect pe Nicolae Constantin. Singurul lucru pe care mi-l reproșez este confuzia creată la faza din minutul 62.
narcis.drejan@prosport.ro
catalin.anton@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri