SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Trei puncte din joben
Trei puncte din joben
SALVATOR. Atacantul Sead Bruncevici (în alb) a dat dovadă că are mult sînge rece, transformînd impecabil penalty-ul din minutul 87. Clujenii au răpus echipa lui Sorin Cîrțu atunci cînd nimeni nu se mai aștepta, dintr-un penalty scos de Florin Dan și transformat de sîrbul Bruncevici. Fără nici un punct cîștigat în deplasare, deși este o echipă care știe să se apere, Oțelul a sperat să dea lovitura la Cluj, în fața unei formații al cărei joc suferă de cîteva etape. Pentru a-și atinge scopul, Cîrțu a comandat acel “catenaccio” care le-a dat bătăi de cap majorității adversarelor de pînă acum. Și, așa cum era de așteptat pentru o echipă care se descurcă mai bine în deplasare, pe contraatac, CFR a avut mari dificultăți în a găsi spații de pătrundere spre poarta lui Barbu.
În aceste condiții, fazele de poartă au fost rare, iar ocaziile de gol s-au putut număra pe degetele de la o singură mînă. Au ratat pe rînd Turcu (30, “cap” de la 10 metri pe lîngă poartă), Anca (34, voleu din careu peste transversală) și Toma (82, “cap” după un corner, Nanu a scos de pe linia porții), dar și Tănase (36, șut din lovitură liberă, Ștef respinge în corner de la rădăcina barei, 62, n-a ajuns la o centrare a lui Aldea în fața porții).
O singură dată au greșit moldovenii, dar decisiv, cu trei minute înainte de final. Atunci, Nemțeanu l-a lăsat pe Florin Dan să pătrundă în careu cu mingea la picior, l-a faultat, iar Bruncevici a înscris din penalty-ul acordat. Un gol de trei puncte, al doilea marcat de atacantul sîrb în finalul unui meci de pe teren propriu, după cel egalizator din partida cu FC Argeș. Dovadă că Paszkany nu a aruncat banii cînd l-a cumpărat de la Novi Pazar.

Arbitrul a procedat corect
Cea mai controversată fază a jocului s-a petrecut în minutul 87, cînd arbitrul Sorin Corpodean a acordat penalty-ul din care CFR Cluj a cîștigat meciul. Chiar dacă inițial decizia a părut a fi ușor luată de centralul din Alba Iulia, reluările TV îi dau dreptate. Gălățeanul Nemțeanu (foto, în albastru) l-a lovit cu genunchiul drept în genunchiul stîng pe clujeanul Florin Dan, acesta s-a împiedicat ulterior de propriul picior drept și s-a prăvălit în careu. “Eu n-am văzut ce a fost, însă principalul vinovat e Nemțeanu. El trebuia să-l atace pe clujean din față, nu din spate. Oricum, am văzut că nici ai mei nu au prea protestat, așa că înclin să-i dau dreptate lui Corpodean, care, prin prestația de azi, a spulberat dubiile iscate de delegarea sa la acest meci”, a admis și Sorin Cîrțu la conferința de presă.

Aurel Șunda s-a supărat pe presă
Antrenorul echipei clujene s-a supărat pe ziariști din cauza întrebărilor puse de aceștia lui Sorin Cîrțu. “Ați fost tendențioși. L-ați întrebat de faza penalty-ului, dar nu ați spus nimic de faza în care Aldea a jucat mingea cu mîna, iar Corpodean nu i-a arătat al doilea cartonaș galben”, s-a răstit Șunda. După care a refuzat să caracterizeze evoluția lui Georgievski. “Vorbesc doar de echipă, fiindcă ea e vedeta noastră”, a spus antrenorul.
Contre Paszkany – Cîrțu
Patronul lui CFR Cluj, Paszkany Arpad, a susținut după meci că Oțelul nu a jucat fotbal la Cluj, ci bambilici. Sorin Cîrțu, antrenorul oaspeților, s-a enervat cînd a auzit ce a spus clujeanul. “Patronul să se ocupe să facă bani pentru echipă și să nu-și dea el cu părerea despre alte echipe. E grav că au ajuns patronii și sponsorii să vorbească despre fotbal”, a tunat Cîrțu. Cîteva minute mai devreme, în timp ce părăsea terenul, Cîrțu fusese aplaudat de spectatori, care i-au strigat și numele.
calin.todorescu@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri