SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Prietenie pentru primul loc
Prietenie pentru primul loc
VECHI AMICI. Bistrițeanul Negrean (în albastru) și piteșteanul Bilașco nu au slujit numai sîmbătă aceeași cauză, ci și în urmă cu cîțiva ani, cînd îmbrăcau același tricou, al lui FC Baia Mare. Nea Jean Pădureanu s-a dat din nou în spectacol, Bistrița cedînd ușor cele trei puncte. Dacă pe durata celor 90 de minute senzația de bășcălie a stat la loc de cinste în tribunele stadionului “Nicolae Dobrin”, era normal ca starea de relaxare să se transmită și celor doi tehnicieni, care au abordat conferința de presă de după meci ca pe un concurs de glume.
“Sînt piteștean și nu pot să fiu trist cînd FC Argeș învinge, chiar dacă a făcut-o împotriva echipei mele”, au fost primele cuvinte ale antrenorului Gloriei, Constantin Cîrstea. Tehnicianul piteștenilor, Ioan Moldovan, a mers mai departe, imaginîndu-și o fuziune între cele două echipe, menită să dea o nouă campioană: “Dacă s-ar uni cele două echipe și eu cu Costel (n.r. - Constantin Cîrstea) le-am antrena, susținuți fiind și de cele două conduceri, sînt convins că am reuși să cîștigăm campionatul. Și asta nu o dată, ci cîțiva ani la rînd”, a încheiat rîzînd “Comisarul”. În altă ordine de idei, piteștenii au încasat pentru victoria muncită contra Gloriei o primă de 400 de euro.

Moldovan acuză defensiva
Tehnicianul argeșenilor, Ioan Moldovan, a ținut să analizeze jocul prestat de echipa sa: “Nu-mi vine să cred că Șomcherechi a gafat și am primit iar gol din cauza lui. Apărarea este visătoare și iar am încasat goluri multe pe teren propriu. Nu știu ce să le mai fac”, a comentat “Comisarul”, după care l-a lăudat pe Sava, spunînd că a fost omul care a înclinat balanța victoriei de partea echipei sale. (Florin SAIU)
Pădureanu nu se sinchisește
Tata Jean a afișat o mină liniștită după înfrîngerea suferită de Gloria la Pitești: “Toată lumea consideră că Bistrița se bazează pe reciprocități și alte aranjamente pentru a se menține în Divizia A. Vă spun sincer că pentru mine toate aceste critici sînt apă de ploaie atît timp cît ele vin de la ziariști”, a spus Jean Pădureanu indiferent. (Florin SAIU)

Cura de rîs
Dacă ești stresat, plictisit sau pur și simplu n-ai mai prins bilete la Circ, nu trebuie să intri în panică. Iei frumos un program cu meciurile din campionatul intern, îl studiezi preț de cîteva clipe și este imposibil să nu observi că Bistrița are de înfruntat un prieten în deplasare. Cînd ai conștientizat cît capital de sănătate poți acumula în mai puțin de două ore veșnic repetabile la Pitești, sub nici un chip nu trebuie să ratezi “floricelele” lui Prepeliță sau alte “savarine”. Needucați, dezinformați și asaltați de o stare acută de spleen, suporterii argeșeni au dat cu piciorul unei cure de rîs pregătită impecabil de doi dintre doctorii fotbalului nostru bolnav, în cazul de față Ioan Moldovan și Constantin Cîrstea. Puținii oameni ieșiți la iarbă verde pentru a ronțăi semințe și a înjura după plac au părăsit locul faptei cu fălcile încleștate de atîta umor negru.
Dacă granzii fotbalului nostru rîd în continuare nestingheriți, nu același lucru exprima, la finalul partidei de sîmbătă, chipul lui Dănuț Coman. Undeva în cotloanele minții lui, “Robocop” se gîndea cum poate ajunge să apere buturile “naționalei” cînd primește trei goluri de la Bistrița, în cadrul unui scenariu care se repetă la nesfîrșit.
florin.saiu@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri