SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Decizie controversată
Decizie controversată
DEZAMĂGIRE. Senin (dreapta) și Apostol au sperat că li se vor micșora suspendările. La aflarea hotărîrii de ieri însă, cei doi au afirmat că au fost nedreptățiți. Comisia de Apel a menținut suspendarea constănțenilor Apostol, Senin și Baicu, deși înjumătățise pedeapsa pentru rapidistul Nicolae Grigore, în corpul căruia s-au găsit urme de Nandrolon. La trei săptămîni de la anunțarea verdictului inițial al Comisiei de Disciplină și după o amînare de o săptămînă, Comisia de Apel a dat ieri sentința în cazul jucătorilor Farului depistați pozitiv la un control antidoping. În condițiile în care nici unul dintre cei trei fotbaliști și nici măcar un oficial al Farului nu s-a prezentat la sediul Ligii pentru a afla hotărîrea, lucrurile au decurs extrem de repede. La capătul unei ședințe de 25 de minute, ofițerul de presă al Ligii, Sorin Satmari, a afirmat: “Apelul Farului a fost respins”.
Astfel, suspendările de șase luni ale lui Apostol și Senin și cea de trei luni dictată împotriva lui Baicu rămîn în vigoare. “Sincer, mă așteptam că cei de la Comisia de Apel să reanalizeze și apoi să reducă pedepsele primite de cei trei jucători”, a afirmat patronul “marinarilor”, Gheorghe Bosînceanu.
Bosînceanu pare tare surprins
Întrebat ce părere are despre faptul că suspendarea rapidistului Nicolae Grigore, depistat cu Nandrolon, a fost înjumătățită de la șase la trei luni, ceea ce nu s-a întîmplat însă în cazul fotbaliștilor Farului, Bosînceanu a răspuns: “Deocamdată nu vreau să comentez în nici un fel. Aștept să primesc în scris, în 48 de ore, motivele pentru care a fost respins apelul Farului”.

Marcel Lică a plecat
Președintele-demisionar al Farului, Marcel Lică, și-a anunțat ieri plecarea de la echipă. “Nu am vorbit cu patronul Gheorghe Bosînceanu în ultimele trei săptămîni, iar tăcerea lui mi-a dat de înțeles că nu mai sînt dorit. Mîine (n.r. - azi) îmi strîng lucrurile și o să predau mașina care mi-a fost pusă la dispoziție de către club”, a afirmat Lică. “Realizarea mea cea mai mare la Farul a fost aducerea lui Cosmin Pașcovici ca jucător liber de contract, fără să plătim vreun ban pentru el. Acum, valorează 500.000 de dolari! Regretul meu cel mai mare este că în 2002 nu ne-am înțeles la bani cu Lucian Goian, care acum a ajuns la Dinamo”, a declarat Lică. “S-a dorit ca în scandalul dopajului să fiu scos țap ispășitor! Acum am oferte de la două echipe din Divizia A pentru a ocupa postul de președinte. Mă tentează însă mai mult să fiu observator. Oricum, pînă în primăvară voi lua o pauză”, a încheiat Lică.

Grigore a luat Nandrolon, dar a fost suspendat doar trei luni, fiindcă era vorba de Rapid. S-a dovedit încă o dată că, în România, anumite cluburi au unele facilități, iar echipe precum Farul sînt doar umpluturile care țin campionatul în picioare
Mihai Baicu, atacant Farul

E o decizie incorectă! Alții au luat Nandrolon, au dat vina pe medicul echipei și au primit doar trei luni de suspendare! O să atacăm hotărîrea de astăzi la Comisia de Recurs Federală
Adrian Senin, mijlocaș Farul

Nu mai comentez nimic, fiindcă nu are rost. O să mă antrenez normal pînă cînd voi putea juca din nou
Iulian Apostol, mijlocaș Farul
amir.kiarash@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri