SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Cristea: “Vom muri pe teren!”
Cristea: “Vom muri pe teren!”
EROU. Adrian Cristea (prim-plan) a îngenuncheat Steaua în Ghencea. Vedeta moldovenilor promite că va da totul pe teren la meciul cu Dinamo, viitoarea sa echipă. După golul care a răpus Steaua în Ghencea, ieșeanul a intrat brusc în grațiile fanilor din Ștefan cel Mare, dedicînd reușita de trei puncte dinamoviștilor. Mîine va fi însă pe teren împotriva viitoarei sale echipe, iar ieșenii așteaptă totul de la el. “Simt încă de pe acum o imensă presiune din partea publicului. Eu le transmit însă fanilor lui Poli că nu au de ce să-și facă griji. Acum sînt la Poli și voi face totul pentru ca echipa mea să cîștige, chiar dacă jucăm cu Dinamo. În Ștefan cel Mare voi pleca din iarnă, dar pînă atunci voi fi trup și suflet alături de echipa la care m-am consacrat”, asigură “briliantul” din Copou. “Sînt sigur că la prima pasă greșită sau la primul dribling nereușit voi fi admonestat de tribune, dar eu o să-mi fac datoria cît pot de bine”, a continuat internaționalul de tineret. Cristea consideră că Poli pornește cu șansa a doua în fața campioanei, dar crede în șansa echipei al cărei căpitan este. “Ne vom juca șansa, chiar dacă va fi greu. Dinamo este în revenire de formă, dar și noi. Am obținut prima victorie acasă sîmbătă și ne dorim foarte mult să continuăm acest parcurs. Pornim cu șansa a doua, dar meciul pleacă de la 0-0 și nu se știe. Atuul nostru este echipa în sine, în timp ce punctele forte ale lui Dinamo sînt jucătorii de valoare, mulți dintre ei fiind de echipa națională”.
Asaltat de puști
Adrian Cristea a fost asaltat după antrenamentul de ieri dimineață de puștii de la grupele de copii ale lui Poli, internaționalul de tineret stînd mai bine de 20 de minute pentru a acorda autografe. Micuții fotbaliști au solicitat semnătura lui Cristea nu doar pe carnețele sau pe hîrtii, ci și pe brațe sau pe burtă. “Sper să nu se șteargă iscălitura lui Adrian Cristea. Este fotbalistul meu preferat și vreau să ajung ca el. La Dinamo, apoi la echipa națională”, a spus unul dintre amatorii de autografe.

Ionuț Popa l-a dat afară din lot pe Adrian Ilie
Antrenorul lui Poli a decis să-l excludă din lot pe Adrian Ilie, după ce fotbalistul nu s-a prezentat în cantonament duminică seară. “Nu am nevoie în echipă de astfel de elemente. Putea să mă anunțe că nu poate veni, nu era nici o problemă. Nu s-a prezentat pur și simplu la stadion și l-am anunțat că nu mai am nevoie de serviciile lui”, a precizat Popa. Nici căpitanul echipei, Adrian Cristea, nu înțelege atitudinea lui Ilie. “Fiecare își așterne așa cum doarme. Putea măcar să anunțe că nu poate veni și nu cred că era vreo problemă. Nici mie nu mi-a spus nimic”, a spus Cristea.

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri