SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > 3 elimanari in 6 etape
3 elimanari in 6 etape
NERVI. Copleșit de responsabilitățile unui lider de valoare, Mihăiță Pleșan a clacat în cîteva rînduri din dorința de a face mai mult decît poate. Mihăiță Pleșan a primit tot atîtea cartonașe roșii în acest sezon cît a luat în cariera sa pînă acum. Mijlocașul Mihăiță Pleșan se află la cel de-al treilea cartonaș roșu în ultimele șase etape. În partidele cu CFR Cluj și FC Brașov, deși a marcat în ambele, Pleșan a fost eliminat din cauza cumulului de cartonașe galbene, iar la meciul cu Rapid acesta l-a lovit pe Robert Ilyeș, primind automat roșu. Culmea este că Știința a obținut cele trei victorii de pînă acum tocmai în partidele în care Pleșan a fost eliminat. Mihăiță neagă faptul că este un jucător agresiv și explică eliminările. “Vreau să fac foarte multe pentru echipă și sfîrșesc cu un cartonaș roșu. Acest lucru nu mă afectează, însă îmi pare rău că la Alba-Iulia aș fi fost util. Și dacă voi lua două etape de suspendare, voi putea evolua cu Dinamo, pentru că după Apulum jucăm în Cupă”, a precizat Pleșan. Acesta a afirmat că nu l-a lovit pe Ilyeș, ci doar a replicat, după ce acesta l-a scuipat: “M-a scuipat el primul, dar Salomir nu a văzut și mi-a dat mie roșu. Trebuia și Ilyeș eliminat”. Jucătorul Universității Craiova speră să nu primească mai mult de două etape de suspendare, în vreme ce Pavel Badea a declarat că elevul său mai are multe de învățat pînă să ajungă un fotbalist complex: “Este foarte talentat, dar trebuie să înțeleagă că mai este mult de muncă. Va fi nevoit să-și stăpînească nervii pe viitor, pentru că în următoarele două partide nu-l vom avea pe teren. Ne-ar fi fost de mare ajutor”, a declarat Pavel Badea. Din 2001, de cînd a debutat în Divizia A la Universitatea Craiova, Mihăiță Pleșan încasase numai trei cartonașe roșii, tot atîtea cît a luat în ultimele șase runde din sezonul 2004-2005.

cÎnd a fost avertizat PleȘan?
Etapa Partida Scor
VI U. Craiova - CFR Cluj 3-2 Cartonaș roșu min. 90
(dublu avertisment)
IX FC Brașov - U. Craiova 1-3 Cartonaș roșu min. 83
(dublu avertisment)
XII U. Craiova - Rapid 2-0 Cartonaș roșu min. 63
(lovirea adversarului)

Intrare liberă cu FC Argeș
Conducerea clubului oltean a anunțat că la partida cu FC Argeș, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, de pe 10 noiembrie, intrarea pe stadion va fi gratuită. Referitor la adversar, antrenorul Pavel Badea a declarat: “Cred că va ieși un meci foarte spectaculos, noi și Argeșul fiind de valori apropiate. Sper să reușim în tur să cîștigăm. Ar fi o mare performanță să ajungem în semifinale”, a declarat Pavel Badea. Zeno Bundea a declarat, tot ieri, că nu va pleca de la Craiova decît atunci cînd va cîștiga un trofeu, considerînd că echipa sa are șanse la cîștigarea Cupei.

Papură și Bolohan încîntă în Cipru
Corneliu Papură și Mugur Bolohan, plecați în Cipru de la Știința, s-au întîlnit sîmbătă seara, în calitate de adversari. AEL Limassol, echipa lui Papură, a cîștigat cu scorul de 2-1 în fața Salaminei, grupare la care Bolohan a fost integralist. Cei doi, declarați cei mai buni jucători de pe teren, au precizat că s-ar întoarce oricînd la Universitatea, dacă sînt solicitați. Papură este împrumutat de Știința pînă în vară. (Narcis Drejan)
george.paunescu@prosport.ro
narcis.drejan@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri