SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Ando pierde controlul
Ando pierde controlul
VALOARE. Prin prestațiile de la Brașov, din meciul cu Gaz Metan, dar
și de duminică, cu Apulum, Dennis Șerban (stînga) a arătat că poate fi o soluție pentru “cîini”. Supărat că nu este folosit, Dennis Șerban n-a vrut să intre în cantonament pentru jocul cu Apulum. Urmarea? A fost introdus titular de antrenorul Ioan Andone.
În sezonul trecut, Dinamo cucerea eventul avînd la dispoziție un nucleu de 14 oameni care contau cu adevărat. Acum, cînd lotul roș-albilor numără 27 de jucători, se pare că Ioan Andone nu mai reușește să gestioneze situația, în sînul echipei făcîndu-și loc tot mai mulți nemulțumiți de statutul de rezervă. De aici pleacă și atmosfera tensionată care a făcut ca acest tur de campionat să devină unul foarte tulbure pentru campioni, rezultatele înregistrate înscriindu-se în aceeași notă. Un ultim exemplu este cel al conflictului dintre tehnician și Dennis Șerban, care s-a petrecut înaintea jocului cu Apulum. Supărat că nu este folosit mai mult, “Viermele” ar fi refuzat să intre în cantonament vineri alături de ceilalți coechipieri.
Șefii au intervenit pentru jucător
La intervenția șefilor, Dennis fiind finul lui Cristi Borcea, mijlocașul s-a prezentat sîmbătă la Săftica, iar Ioan Andone a considerat că cea mai bună soluție pentru ce s-a întîmplat a fost aceea de a-l titulariza în partida cu ardelenii. Dovadă că antrenorul a început să facă cam tot ce i se ordonă de sus, vremea cînd încerca să manifeste independență trecînd de mult. Asta chiar dacă directorul executiv Cristi Borcea a negat că ar fi avut loc un astfel de conflict. “Nu este adevărat, el a fost tot timpul în cantonament. În plus, la ultimele teste fizice a ieșit cel mai bine dintre toți”, a spus conducătorul “cîinilor”.

Nemulțumit de prestația sa
Dennis Șerban a negat că lucrurile s-ar fi petrecut în acest mod, el spunînd că a plecat cu autocarul alături de colegii săi spre cantonament. În privința primului său joc ca titular în campionat, mijlocașul a declarat: “Sînt mulțumit că am jucat și că mi s-a oferit această șansă, dar nu sînt mulțumit de randamentul pe care l-am avut. Îmi doresc să am evoluții mai bune și să dau mai mult pentru Dinamo”.

Se gîndesc din nou la event
După rezultatul înregistrat duminică seară în Ghencea, cînd Steaua a învins cu 5-1 pe FC Național, dinamoviștii se gîndesc din nou că-și pot îndeplini obiectivul pe plan intern, adjudecarea eventului. “Nu numai Steaua este o echipă bună, și noi sîntem. Campionatul se joacă, și după ce Naționalul a pierdut în Ghencea putem vorbi din nou de șanse la event”, a spus căpitanul “cîinilor”, Florentin Petre.
Surprins de “bancari”
Rezultatul derby-ului din Ghencea, dar mai ales maniera de joc a celor de la FC Național, l-a surprins în totalitate pe Ioan Andone. “Trebuie să recunosc că Steaua joacă în acest moment foarte bine, dar în același timp nici nu pot să înțeleg prestația celor de la Național. A fost pentru mine o surpriză neplăcută, mai ales că așteptam mai mult de la liderul campionatului. Singura noastră șansă în acest moment pentru a mai spera la titlu este să ne apropiem de lider pînă la finalul turului, pentru că în retur totul este posibil”, a spus antrenorul roș-albilor.
Pleacă la Iași cu avionul
În vederea partidei de mîine, de la Iași, lotul dinamovist va pleca astăzi, de la ora 13:35, cu avionul, de pe aeroportul Henri Coandă. În Copou, roș-albii se vor cantona la Hotelul Orizont. Sub comanda lui Ioan Andone va reveni Alistar, a cărui etapă de suspendare a fost efectuată, și Stelea, refăcut dar va continua să lipsească Vlăduț Munteanu, în continuare accidentat.
mihai.ionescu@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri