SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Nimeni nu vrea Știința
Nimeni nu vrea Știința
RĂBDARE. Dinel Staicu mai așteaptă pînă la sfîrșitul lunii eventuali investitori pentru Știința. Dinel Staicu nu a primit nici o ofertă de cumpărare a clubului, singura variantă rămînînd cedarea acestuia Consiliului Local. Patronul Universității Craiova, Dinel Staicu, a anunțat ieri că va face echipa cadou primăriei, cu ocazia zilei de naștere a edilului-șef Aurică Solomon, care va avea loc pe 18 noiembrie. Staicu dorește să recurgă la această măsură întrucît nimeni nu a venit pînă acum cu o ofertă de cumpărare, deși echipa a fost scoasă la vînzare de mai bine de o lună pentru suma de șase milioane de euro. “Eu încerc să stau cît mai departe de fotbal și am venit astăzi (n.r. - ieri) la cantonament doar să iau masa cu băieții. Le-am achitat toate primele și contractele și pînă în decembrie nu mai trebuie să dau bani. Atunci nu am să mai fiu eu patron și de contractele jucătorilor se va ocupa viitorul proprietar al Universității. Mă gîndesc să-i fac cadou domnului Solomon echipa de fotbal, că este ziua lui pe 18 noiembrie. Am fost cu el la nunta lui Costi Răducănoiu (fiul fostului prefect - n.r.), am discutat acolo, dar acum el se află în Italia și nu putem face nimic. Săptămîna viitoare ne vom așeza la masa tratativelor”, a declarat Dinel Staicu. Actualul finanțator al grupării alb-albastre a mai precizat că nu a vorbit cu Adrian Mititelu pentru preluarea echipei și momentan nu se pune problema ca fostul președinte să devină patron la Universitatea: “Eu tot aștept investitori, dar nu mai e mult timp. La sfîrșitul lui noiembrie eu plec de la echipă”. În încheiere, Dinel a ținut să precizeze că se simte mult mai bine atunci cînd se gîndește că a scăpat de o povară, în speță Universitatea: “Dădusem liniștea pe gîlceavă. Țin să le mulțumesc contestatarilor mei și să-i anunț că mă simt eliberat de o cocoașă”.

Ajută echipa cu “satelitul”
Dinel Staicu nu va ieși definitiv din fotbal, urmînd să susțină financiar “satelitul” Universității, echipă care activează în Divizia C. “Eu voi ajuta Universitatea cu juniorii de la echipa a doua. Vreau să fac cea mai puternică pepinieră din țară și voi plăti cît va fi nevoie pentru aducerea tinerilor valoroși”, a afirmat Dinel. În altă ordine de idei, acesta va rămîne și cu 12.000 de acțiuni din totalul de 120.000 la Universitatea.

Badea pune condiții
Pavel Badea susține că se va despărți de echipa din Bănie doar în cazul în care cei mai buni fotbaliști vor pleca la iarnă. “Nu sînt un laș. Am venit într-un moment greu și am promis că voi face tot posibilul să trecem peste această perioadă. Din iarnă, dacă cinci-șase fotbaliști reprezentativi vor pleca, o voi face și eu. Trag un semnal de alarmă și spun că Știința este un simbol al acestui oraș și nu trebuie să fie lăsată de izbeliște”, a afirmat Badea. (George PĂUNESCU)

Contestație pe rol
După meciul cu FC Național, Universitatea a depus o contestație, prin care solicita cîștigarea partidei la masa verde, deoarece trupa lui Olăroiu folosise șase jucători străini. Cazul a fost respins, însă conducerea Științei a mers cu contestația la Comisia Federală. “Cred că scăparea regulamentului trebuie rectificată de cei care au făcut-o”, a încheiat Badea. (Narcis DREJAN)

Sondaj, da, referendum, sigur nu
Aflat într-o vizită de lucru în Italia, primarul orașului Craiova, Aurică Solomon, a declarat ieri că nu va face un referendum pentru viitorul Universității Craiova. “Va fi un sondaj de opinie pe un eșantion de cîteva mii de cetățeni, pentru a afla dacă aceștia doresc să alocăm bani echipei de fotbal. Eu voi angaja o firmă de specialitate care să facă acest sondaj și apoi vom vedea rezultatul”, a anunțat edilul-șef al orașului. Solomon s-a declarat măgulit de intenția lui Dinel Staicu de a-i da echipa cadou de ziua lui. (Cristi StĂncescu)
narcis.drejan@prosport.ro
cristi.stancescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri