SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > “Bursucul” atacă haita
“Bursucul” atacă haita
VEHEMENT. Acuzele lui Dan Petrescu referitoare la modul cum s-a efectuat tragerea la sorți a Cupei României au declanșat mai nou un conflict între el și tehnicianul dinamoviștilor, Ioan Andone. Dan Petrescu spune că a aflat de la cineva din federație că jocurile sînt făcute pentru ca Dinamo să ajungă în finală.Cum sorții au fost ostili trupei din Regie, care va juca împotriva Naționalului, Dan Petrescu s-a arătat nemulțumit de modul în care a fost efectuată tragerea la sorți, invocînd în special sistemul cu capi de serie în această fază înaintată a competiției. “Cineva din federație mi-a dat de înțeles că jocurile sînt făcute astfel încît finala Cupei să se joace între Dinamo și FC Național”, a spus “Bursucul”, vorbele sale născînd reacții violente în Ștefan cel Mare.
“Mă deranjează ce spune Petrescu. Sînt supărat pe el. N-ar trebui să vină cu zvonuri că bilele au fost încălzite sau ce-a auzit el pe la federație. Să-și caute scuze dacă nu trece de Național”, a spus Ioan Andone, în timp ce directorul sportiv Constantin Dănilescu a fost și mai acid: “Conducătorii Sportului puteau să-l informeze pe antrenorul lor cum sînt regulamentele. În anii trecuți, Dinamo, Steaua și Rapid se întîlneau în sferturi, iar echipele din deal jucau cu cele din vale. Nu era normal, iar peste 200 de conducători au votat Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice”.
Aflînd de reacția “cîinilor”, tehnicianul Sportului a revenit. “Mi se pare incorect ca după ce ai ajuns în sferturi să mai existe capi de serie. Cupa este a tuturor, deci toate echipele ar trebui să intre în aceeași urnă. Luați exemplu din celelalte țări din vestul Europei. Cum spui adevărul, cum îți sar toți în cap. Și atunci cum să mai revenim, să avem un fotbal sănătos?! O să ne întorcem iar la epoca blaturilor”, a concluzionat “Bursucul”.

Ion Cristea: “Afirmații lipsite de profesionalism”
Tragerea la sorți a sferturilor Cupei s-a efectuat conform Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice. Dinamo, Univ. Craiova și Oțelul au făcut parte din urna A, întrucît s-au clasat în primele șase locuri în sezonul trecut, FC Național, FC Argeș, Farul și Sportul, în urna B, iar Dacia Unirea Brăila, în urna C. Ion Cristea, administratorul Casei Fotbalului, a extras, conform ROAF, o echipă din urna A, respectiv pe Dinamo, care a făcut pereche automat cu Dacia Brăila. Apoi, s-au extras pe rînd o echipă din A și una din B: Craiova - FC Argeș și Oțelul - Farul. În urna B au rămas FC Național și Sportul. “Bilele erau desfăcute pe masă, la vedere. Le-am strîns și le-am introdus în urne. Apoi am efectuat extragerile. Nu a fost nimic deosebit. Afirmațiile lui Dan Petrescu sînt lipsite de profesionalism”, a comentat fostul arbitru Ion Cristea, cel care a efectuat tragerea. (Cătălin ANTON)

Sorin Cîrțu: “Am pariat pe o întîlnire Dinamo - Dacia Brăila”
Chiar dacă și-ar fi dorit ca în Cupa României Oțelul să joace cu Dacia Brăila, Sorin Cîrțu (foto) era sigur că nu va întîlni divizionara B: “Am făcut pariu înaintea tragerii la sorți că brăilenii vor cădea cu Dinamo. Puteam miza bani mulți că se va întîmpla așa ceva”. Altfel, tehnicianul gălățenilor a adăugat, despre partida de azi de la Brașov: “Alexandru Deaconu reprezintă o delegare neinspirată. Brașovul își organizează de mult acest meci restant și pot spune că o face perfect. În etapa trecută, Ghindaru, Miclăuș și Pîrvu trebuiau să primească al doilea «galben», însă nu s-a întîmplat așa pentru că, implicit, ar fi lipsit de la întîlnirea cu Oțelul”. (Dănuț LUNGU)

Bogdan Stelea, forțat pentru națională
Accidentat la piciorul stîng, în timpul meciului cu Gloria Bistrița, unde a suferit o microleziune fibrilară, adică o întindere, Bogdan Stelea a lipsit din echipa dinamoviștilor în ultimele trei partide. De la sfîrșitul săptămînii trecute, Bogdan Stelea a început programul de recuperare. Goalkeeperul “cîinilor” a tras tare în ultimele zile pentru a putea fi titularizat azi în restanța de la Iași. De fapt, oficialii din “Ștefan cel Mare” vor să-i dea o mînă de ajutor lui Stelea pentru ca acesta să poată fi convocat la echipa națională la meciul din 17 noiembrie cu Armenia. Cum Iordănescu are reale probleme pe acest post, Stelea ar putea fi soluția ideală.
Deși susține că pentru el naționala nu reprezintă o obsesie, Stelea ironizează situația portarilor de la lot: “S-ar putea să fie nevoie să se accidenteze toți portarii din țară ca să fiu chemat și eu la națională. Asta nu e o critică, ci doar o remarcă. Dacă nu cumva mă voi accidenta și eu pînă la meciul cu Armenia”. (Mugurel DUMITRU, Amir KIARASH)

“Să arate că au coaie!”
Antrenorul Ionuț Popa a spus că are încredere în jucătorii săi: “E meciul lor, nu al meu sau al vostru. Ei trebuie să moară pe teren. Să-mi arate că au coaie și că sînt bărbați adevărați”, a spus Popa. Acesta a adăugat că prietenia sa cu Gigi Nețoiu nu va conta în meciul cu Dinamo: “Sîntem prieteni, dar pe teren ne vom înjura dacă va fi nevoie. Cînd eram la UTA, am aruncat cu sacoul în teren de nervi, de mi-a sărit telefonul prin careu. Noroc că m-a lăsat arbitrul să-mi recuperez haina și telefonul, că le călcau jucătorii în picioare”. (Narcis POHOAȚĂ, Iași)
Planuri “galactice”
Onuț, Ciubotariu și Perenyi nu pot evolua astăzi în fața echipei lui Andone, în contractele lor existînd clauze restrictive. “În privința celor trei, așa am stabilit în momentul în care i-am împrumutat la Iași. Păi, credeți că dacă eu eram președinte la Real Madrid, îl lăsam pe Morientes, care era împrumutat la Monaco, să joace împotriva Realului și să ne elimine din Liga Campionilor?”, a comentat Cristi Borcea .
mihai.ionescu@prosport.ro
florin.saiu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri