SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Murături asortate
Murături asortate
Cele două combatante au arătat fața urîtă a fotbalului, într-un joc încîlcit, salvat doar de cele trei goluri. Brașovul a învins meritat pentru că a atacat mai mult. Preocupați să se apere, gălățenii uită în multe momente ale jocului că sînt două porți pe teren, iar ei pot ataca buturile adverse. Așa s-a întîmplat și la Brașov, unde Cîrțu a crezut că poate ține la nesfîrșit de 0-0 în fața unuia dintre cele mai slabe atacuri ale campionatului. În primele 40 de minute, jucătorii ambelor formații au dat o rețetă proastă pentru murăturile de toamnă. Execuții expirate, șuturi scofîlcite, pase moi, ambiție cît un borcan de 400 de grame și ocazii fîsîite. În minutul 43, brașovenii și-au adus aminte că sînt totuși fotbaliști, și, cu ajutorul arbitrilor Deaconu și Nica, au reușit deschiderea scorului. Nici “centralul”, nici asistentul nu au văzut un aut clar pentru gălățeni, gazdele au executat ele repede, Ghindaru a centrat, și Dăscălescu a reluat din prima, superb, la colțul lung: 1-0. Oaspeții protestează vehement, Cîrțu face spume pe margine și, după uluiala gălățeană, se naște imediat un nou gol brașovean: “un-doi” Brujan - Surdu, primul rămîne singur și trage la vinclu, de la 14 metri (45). După pauză, Oțelul trebuie să facă ce știe mai puțin, să atace, dar ocaziile apar. Mai întîi, Călin (51 - lovitură de cap pe lîngă bară), apoi Nanu (52) și Mărginean (53) sînt și ei la un pas de a reduce din diferență, însă execuțiile lor lasă de dorit. Cea mai mare ocazie a gălățenilor se petrece în minutul 64: Mărginean scapă singur cu Dossey, după pasa lui Iacob, portarul galben-negrilor intervenind cu succes. Urmează o nouă “lălăială” colectivă, o varză murată în zeamă de fotbal și un gol gălățean înscris de Rohat după o centrare a lui Tănase (82), iar meciul de-abia acum se încinge. Galațiul aleargă după egalare, Brașovul se apără, dar echipa lui Cîrțu nu mai are forța unei răsturnări spectaculoase.

“A arbitrat în compensație”
Sorin Cîrțu intuia cu două zile înaintea meciului de la Brașov maniera de arbitraj a lui Alexandru Deaconu. “Centralul” a greșit grav în minutul 43, la o fază premergătoare înscrierii primului gol. Atacantul gazdelor, Mihai Dăscălescu, a pătruns în careul de 6 metri și a centrat paralel cu linia porții spre Ghindaru, mingea ieșind însă în aut, după ce gălățeanul Crăciun a sărit peste balon. În loc să acorde tușă pentru Oțelul, arbitrul a dat mingea brașovenilor, următoarea fază ducînd la deschiderea scorului. Sorin Cîrțu a luat foc, făcîndu-I vagabond pe Deaconu. “A arbitrat în compensație pentru dezastrul pe care l-a provocat la meciul Brașov - Craiova”, a spus Cîrțu. În timpul partidei, tehnicianul s-a făcut că șutează o minge spre “central”, iar acesta l-a amenințat că-l trimite în tribună. (Sorin ION, Brașov)

"Meciul a fost influențat de Alex Deaconu. Sînt intrigat de faptul că meciul nu a fost transmis la tv. Nu mai apar la televizor, nu mai dau nici o declarație"
Sorin Cîrțu, antrenor Oțelul

Surdu, căpitan în premieră
La 21 de ani, Romeo Surdu, internaționalul de tineret a purtat în premieră banderola de căpitan al Brașovului. Cum Bodea a fost suspendat, iar Buga a rămas pe banca tehnică, Gabi Stan a decis să-i acorde banderola tînărului atacant, răsplătindu-l astfel pentru ultimele evoluții din acest campionat, Romeo Surdu fiind unul dintre cei mai buni jucători ai Brașovului în acest sezon. (Alexandru LĂZURAN, Brașov)

Iacob l-a înjurat pe Dossey
Partida de la Brașov nu a fost lipsită de tensiuni. Astfel, după unul dintre atacurile gălățenilor a avut loc un clinci între atacantul Oțelului, Victoraș Iacob, și goalkeeperul gazdelor, Ibrahim Dossey. În urma neînțelegerii dintre cei doi, elevul lui Cîrțu i-a strigat “cioară!” portarului brașovean și nu a ezitat să-l înjure de mai multe ori pe jucătorul de culoare. (Marius HUȚU, Brașov)
florin.caramavrov@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri