SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > “Cîini” cu mușcătură letală
“Cîini” cu mușcătură letală
GOLGETER PUR SÎNGE. Cel mai bun marcator dinamovist a reușit să-și mai salveze o dată echipa, Ionel Dănciulescu (în roșu) aducînd campionilor toate punctele prin execuția sa din ultimul minut de joc. Dinamoviștii s-au chinuit serios, dovedind că atunci cînd sînt presați cedează extrem de ușor.
A fost nevoie de momentul de inspirație al lui Dănciulescu pentru ca lucrurile să se termine cu bine. Mult a mai pătimit Andone pînă să se vadă cu sacii în căruță. Noroc cu Danciu-gol, care, nu se mai știe a cîta oară, i-a scos pe “cîini” basma curată. Atacantul dinamovist și-a înfipt colții în jugulara lui Poli exact cînd îi era lui Popa viața mai dragă. La 2-2, în ultimul minut al confruntării. A fost deajuns un singur moment de neatenție al fundașilor ieșeni pentru ca decarul “Fălcosului” să se desprindă din marcaj și să trimită în plasă la centrarea lui Petre. Pînă atunci însă, ostilitățile s-au derulat halucinant, ocaziile succedîndu-se cu repeziciune. În primul minut, Stelea l-a blocat pe Onofraș, scăpat singur, iar patru minute mai tîrziu, Toma a evitat golul respingînd de pe linia porții. Prima a căzut reduta ieșeană, Mărgăritescu reluînd în plasă o minge respinsă în față de Arcanu (6). Niculescu ratează desprinderea (12), în timp ce amfitrionii nu-și reglează deloc ținta, Cristea (20), Păcurar (35) și Onofraș (44), finalizînd alături acțiuni personale de toată frumusețea.
În minutul 55, Dănciulescu face 2-0, dar, surprinzător, conturile sînt departe de a fi încheiate. Păcurar reduce din handicap la faza imediat următoare, iar Poli își arată și mai mult mușchii.
“Actorul” Corpodean
Și-i arată însă și Corpodean, care în minutul 59 nu vede penalty pentru ieșeni, la o intervenție neregulamentară în careu asupra lui Cristea, însă pune mingea pe punctul cu var la un clinci discutabil între Păcurar și Mărgăritescu (61). Transformă Păcurar, iar stadionul erupe. Deranjat de vacarm, Dănciulescu le dă ieșenilor lovitura de grație.

Corpodean a determinat demisia lui Nichita
Centralul Sorin Corpodean a greșit în judecarea a două faze de penalty: în minutul 59 cînd nu a dictat 11 m pentru Poli la un fault asupra lui Cristea, dar a acordat în compensație lovitură de la 11 m pentru gazde în minutul 61. Aceste decizii au atras proteste vehemente din partea conducerii tehnice și administrative a ieșenilor, președintele Nichita fiind tentat chiar să demisioneze din fruntea Consiliului de Administrație al lui Poli. Acesta a declarat: “Nu mai putem lupta împotriva tuturor. O să demisionez pentru a putea discuta serios cu domnul Crăciunescu. Ce așteaptă domnul Crăciunescu? Să-l sun și să-l rog să ne dea arbitri corecți?”. La final, președintele Nichita a fost felicitat de către tehnicianul Andone. Replica lui Nichita nu a întîrziat: “Să-i felicitați pe doctorii noștri, Porumboiu și Crăciunescu”, a spus supărat președintele. (Narcis POHOAȚĂ)

Am făcut o primă repriză excepțională și o a doua execrabilă. Este regretabil că nu am știut să închidem jocul la
0-2 și am jucat pe contre. Rezultatul echitabil era 2-2
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Rezultatul final a fost influențat de absențele din lotul nostru, la care s-a adăugat forma de zile mari a arbitrului Corpodean. Arbitrul a greșit grav cînd a acordat lovitura liberă pentru Dinamo în minutul 92
Ionuț Popa, antrenor Poli Iași
marius.mihalcea@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri