SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Contra lui Gigi Nețoiu
Contra lui Gigi Nețoiu
Giuleștenii vor juca sîmbătă cu FC Argeș, echipă la care vicepreședintele dinamovist are, sub influența sa, șase jucători. Deși au bătut pe Dinamo și nu au decît trei înfrîngeri în campionat față de cele cinci ale adversarilor, rapidiștii se văd nevoiți să împartă locul al treilea în clasament (giuleștenii stau mai slab la golaveraj) cu formația lui Ioan Andone. “E frustrant și pentru mine să văd că Dinamo este înaintea noastră în clasament, deși noi i-am învins și pe ei, și pe celelalte rivale de pe locurile 1 și 2, Steaua și Național”, spunea, înainte de antrenamentul de miercuri seară, Răzvan Lucescu. Obsesia dinamovistă va continua pentru alb-vișinii și sîmbătă seară, chiar dacă adversarul va purta numele FC Argeș. Piteștenii au în lot nu mai puțin de șase jucători despre care se spune că sînt oamenii lui Gigi Nețoiu, nimeni altul decît vicepreședintele clubului din “Ștefan cel Mare”. Ștefan Preda, Bogdan Vrăjitoarea, Bobi Verdeș, Marius Sava, Cornel Dobre și Liviu Negoiță sînt toți fotbaliști aduși în Trivale și sponsorizați de Nețoiu, patru dintre ei evoluînd în ultima etapă contra Gloriei Bistrița. “Și ce dacă sînt motivați de Nețoiu!? Trebuie să-i batem. Ne-am obișnuit ca toate echipele cu care jucăm să ne dea o replică dură, ca și cum ar fi meciul anului”, a precizat Daniel Niculae. Astfel, antrenorul Răzvan Lucescu este de părere că “e normal ca jucătorii să fie motivați și fiecare meci să fie un mic război, dar n-aș fi de acord să se dea la o parte în alte meciuri”.

"Sînt în relații excelente cu Argeșul, dar n-am făcut altceva decît să recomand cîțiva jucători. Nu am puterea de a-i impune în echipă. Iar de obicei, la un meci cu Rapid, piteștenii se motivează singuri"
Gigi Nețoiu, vicepreședinte Dinamo

Maftei riscă să fie amendat
Fundașul giuleștenilor, Vasile Maftei (foto), ar putea fi amendat de conducerea rapidistă din cauza cartonașului roșu primit în partida cu Craiova, cu aproximativ 500 de dolari. Oficialii alb-vișiniilor au luat această decizie deoarece fotbalistul nu este la prima abatere, el mai avînd altercații și în meciul pe care Rapidul l-a pierdut la Galați. Jucătorul a refuzat să vorbească cu olteanul Moți, din cauza căruia a fost eliminat, acesta vrînd să-și ceară scuze pentru că a căzut teatral, simulînd o lovitură primită de la Maftei. Altfel, antrenorul rapidiștilor, Răzvan Lucescu, încearcă în aceste zile o nouă metodă de a le reface moralul fotbaliștilor săi. El obișnuiește ca împreună cu președintele Gheorghe să-și invite jucătorii la restaurant pentru a avea discuții individuale cu aceștia. Pînă acum, la “terapie” au fost prezenți Aliuță, Ilyeș, Măldărășanu și Nicolae Constantin. (Sorin ION)

Artiom va lipsi 14 zile
Artiom Karamian s-a reaccidentat, el lipsind în urmă cu o lună din lotul lui Răzvan Lucescu din cauza unei rupturi la piciorul drept. Acum, el va fi indisponibil pentru două săptămîni din cauza unei întinderi suferite la același picior. Fotbalistul nu va putea evolua în partida cu FC Argeș și nu va fi prezent pe teren nici în întîlnirea dintre Armenia și România, de pe 17 noiembrie. (Sorin ION)

Recurs pentru Constantin
Azi, la ora 14:00, Nicolae Constantin va afla dacă va putea să evolueze în partida de sîmbătă, cu FC Argeș. Comisia de Disciplină a respins cererea rapidiștilor, chiar dacă CCA a admis că Marian Salomir a greșit cînd a arătat cel de-al doilea galben. (Sorin ION)

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri