SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-26 > A venit şi prima înfrângere pe teren propriu
Building Vânju Mare - FC Sibiu 1-2
A venit şi prima înfrângere pe teren propriu
de MIRCEA OGLINDOIU
Aparut in ziua de Duminica 26 Septembrie 2004
A venit şi prima înfrângere pe teren propriu• După o evoluţie ştearsă, elevii lui Dumitru Bălu au pierdut, anulându-şi practic izbânda din etapa trecută.
• Fostul preşedinte al CCA-ului a asistat, în calitate de observator, la prima înfrângere a Buildingului din acest sezon.

CS BUILDING (1) - (2) FC SIBIU

 

A marcat: E. Lătea ’2 - pen., Tarcea ’58, ’67

Stadion “Municipal”, Dr. Tr. Severin, spectatori 500

 

CS BUILDING

 

Zdrîncă – Gădăleanu, Cită, Badea (Donoată ’69), Făget – Fl. Oprea, Pătrulescu (C. Niţu ’63), I. Băbaş, Schintee – N. Poenaru, E. Lătea
Antrenor Dumitru Bălu

 

FC SIBIU

 

Filip – Szeghedi, Nicolau, Buican (Stănilă ’87), Demian – Tarcea, Beza, Cl. Moldovan, Dudiţă – Corfan (P. Gheorghe ’90), Pătru (Trifu ’87)
Antrenor Jean Gavrilă

 

Arbitri: Ovidiu Haţegan (Arad) – George Dimaca (Constanţa), Adrian Midişan (Constanţa)
Observator: Nicolae Grigorescu

 


 

Întâlnirea cu FC Sibiu a adus şi prima înfrângere de pe teren propriu din acest sezon pentru Building. Deşi au deschis scorul în minutul 2, prin E. Lătea, care a transformat penaltiul acordat de arbitrul Ovidiu Haţegan în urma unui fault comis de Nicolau asupra lui N. Poenaru, mehedinţenii nu au mai marcat şi nici nu şi-au mai creat până la pauză vreo ocazie notabilă. Doar intervenţiile lui Zdrîncă au făcut ca scorul să rămână acelaşi până la finalul primei reprize. Portarul împrumutat de la Petrolul Ploieşti a respins şutul din şase metri al lui Corfan, iar în minutul 41, la aceeaşi fază, Pătru şi Tarcea nu l-au putut învinge din careul mic pe Zdrîncă, acesta respingând miraculos baloanele şutate de cei doi. În partea secundă, goal-keeper-ul mehedinţean nu a mai reuşit prestaţia excelentă din prima repriză. În minutul 58, Dudiţă centrează şi, din unghi, Tarcea reia cu capul, egalând. Peste doar două minute, Lătea putea reface diferenţa, dar trimite balonul din colţul suprafeţei de pedeapsă la mică distanţă de transversală. Apoi, acelaşi Tarcea preia în careu şi, cu un şut din întoarcere, îşi aduce echipa în avantaj. În minutele următoare, cele mai mari ocazii le au tot sibienii, prin Beza, care-l ţinteşte din nouă metri pe Zdrîncă, şi prin Pătru, al cărui şut din afara careului trece de puţin pe lângă poartă. În ultimul minut al timpului regulamentar, gazdele puteau egala, dar trei jucători ai Buildingului trec pe lângă balonul centrat de Niţu, iar acesta se scurge pe lângă stâlpul porţii. În urma acestei înfrângeri, Building şi-a anulat practic avantajul obţinut în partida din etapa trecută, când a învins cu 1-0 echipa FC Caracal.

 

 


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri