SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > “Sîntem obișnuiți doar cu primul loc”
“Sîntem obișnuiți doar cu primul loc”
Revenit în poarta “cîinilor” după o accidentare, Bogdan Stelea (foto) privește cu încredere viitorul echipei sale în campionat. El spune că Steaua este principala favorită la titlu, dar că lupta nu este încă încheiată
Bogdane, cît de mult contează pentru voi victoria de la Iași?
Bogdan Stelea: Foarte mult, pentru că doar prin victorii putem să ajungem acolo unde ne dorim. Dinamo este un club care a fost, este, și va fi obișnuit doar cu locul întîi. Vom fi liniștiți și mulțumiți doar cînd vom reajunge acolo.
Este Steaua cea mai puternică echipă din campionat în momentul actual?
Rezultatele îi îndreptățesc să spună acest lucru. Dar dacă Dinamo va învinge Steaua, asta va însemna că noi sîntem și mai puternici. Returul este lung și este posibil orice.
Crezi că vei fi convocat pentru meciul din Armenia?
Nu știu, asta este problema domnului Iordănescu. Eu îmi văd de activitatea mea de aici de la Dinamo, iar dacă voi apăra, și-o voi face bine, atunci poate cine știe, pot să intru și eu în vederile selecționerului. Dar deocamdată nu vreau să vorbesc mai mult despre acest subiect.

Speranțe renăscute
Prin cele trei puncte obținute în restanța de la Iași, campionii au revenit pe podiumul Diviziei A. Motive de speranță pentru elevii lui Andone în realizarea eventului. “Nu mai contează acum că am obținut victoria în minutul 90 sau că am cîștigat greu. Important este doar că am luat cele trei puncte. Deși am ajuns pe locul trei, sîntem departe de lider. Dar de acum putem spera într-adevăr că mai putem obține titlul”, a spus Ionel Dănciulescu. De aceeași părere cu el este și Florentin Petre (foto). “Cu o pregătire de iarnă bună și dacă vom fi mult mai atenți, putem spera la locul întîi. Cel mai important pînă la urmă este că ne-am trezit acum și nu spre mijlocul returului, cînd poate ne-ar fi fost mult mai greu și puteam fi în cădere liberă”, a spus căpitanul roș-albilor. Autorul primului gol de la Iași, Andrei Mărgăritescu, a spus și el că victoria obținută în Moldova este mult mai importantă decît s-ar crede la prima vedere: “Campionatul este făcut într-o asemenea manieră încît o victorie te poate ridica sau coborî în clasament. Aceste trei puncte obținute în fața lui Poli au o importanță aparte pentru noi. Din acest moment, totul este posibil”.

Foarte dur cu drogurile
La ora la care dinamoviștii au intrat în cantonament pentru meciul de la Galați, decizia în cazul Mutu nu fusese luată încă. Totuși, Bogdan Stelea a explicat cum stau lucrurile în viziunea sa: “Indiferent de sancțiunea pe care o va primi Mutu, îi va fi foarte greu să revină. Nu contează dacă va trăi în această perioadă în țară sau în străinătate, ci doar să aibă o viață normală. Dar nu vreau să vorbesc despre cazul Mutu. Însă eu aș fi foarte dur în astfel de situații. Pentru că nu pot înțelege de ce oamenii se apucă de droguri. Pentru mine, o viață tumultoasă înseamnă, cel mult, un chef prelungit sau un pahar de vin în plus. N-am fost niciodată tentat de droguri și nici măcar de țigări”.

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri