SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Badea și Staicu se contrazic
Badea și Staicu se contrazic
supunere. Chiar dacă visează la performanță, Pavel Badea (dreapta) trebuie să facă ce-i spune omul cu banii, adică Dinel Staicu. În vreme ce managerul general vrea măcar
o semifinală de Cupa României, patronul “juveților” nu este interesat de competiție. Chiar dacă vorbește tot timpul despre retragerea de la Universitatea, finanțatorul Dinel Staicu rămîne implicat în fenomen și iese în evidență cu declarații în contradictoriu. Ieri, Staicu a afirmat că nu este interesat de Cupa României, care în viziunea sa reprezintă un stres în plus pentru alb-albaștri. “Cupa României nu reprezintă un obiectiv pentru echipă. Nu vreau presiune asupra jucătorilor în aceste momente grele. Vreau ca Universitatea să ocupe la finalul campionatului unul dintre locurile 4-8”, a spus Staicu. În schimb, managerul general Pavel Badea anunță Cupa drept singurul obiectiv realizabil al echipei. “Orice antrenor își dorește să ajungă cît mai sus într-o competiție, mai ales în Cupă. Universitatea a fost obișnuită cu performanță și era o specialistă a Cupei României. Nu este nici un stres pentru jucători această competiție, pentru că și ei, la fel ca mine, își doresc să ajungă cît mai departe. Numai calificarea în semifinale, chiar și în finală, ar salva acest sezon început cu stîngul. Sper ca victoriile cu Dinamo II și Rapid să nu fi fost doar un simplu foc de paie și să demonstrăm că ne-am revenit și la Alba Iulia”, opinează Badea.

Ceaușescu, la Podari
Prioritatea lui Dinel Staicu este să mute mormîntul fostului președinte al României, Nicolae Ceaușescu, la Parcul RSR din Podari. “Am început demersurile pentru mutarea trupurilor soților Ceaușescu, înhumați la cimitirul Ghencea, și sper să obțin aprobarea pentru a-i aduce la Podari”, a declarat Staicu.
(George PĂunescu)
Rămîne în club
Deși anunțase că va da echipa pe un euro, ieri Dinel Staicu a venit cu un nou plan. “Ideal ar fi ca Universitatea să fie preluată de Consiliul Local, care să dețină 51 de procente din acțiuni. Restul îl voi avea eu, Pavel Badea și alți oameni de afaceri din Craiova. Atunci clubul ar avea mai mulți bani”, a conchis Dinel. (George PĂunescu)
narcis.drejan@prosport.ro
cristi.stancescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri