SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Acelaši tratament
Acelaši tratament

La sediul LPF s-a discutat, ieri, memoriul depus de clubul Rapid cu privire la suspendarea lui Nicolae Constantin din meciul disputat etapa trecută la Craiova. Cu toate că CCA a admis că Marian Salomir a greşit cînd i-a arătat al doilea cartonaş galben fundaşului giuleştean, Comisia de Disciplină a respins cererea depusă de gruparea patronată de George Copos. “În mod normal nu am fi contestat decizia, dar atît timp cît există un precedent, vrem să fim trataţi ca şi cealaltă echipă”, a spus Răzvan Lucescu, făcînd referire la Steaua (cazul Diniţă). Comisia de Apel a decis să admită memoriul grupării din Grant, să-i anuleze cel de-al doilea “galben” şi să-i dea drept
de joc fundaşului în partida cu FC Argeş. “În faţa unei situaţii concrete şi a unei circulare FIFA, în care se ţine cont de eroarea unui arbitru cum ar fi în principal confundarea jucătorilor, noi am extins prevederile forului mondial avînd şi adresa de la CCA”, a spus vicepreşedintele Comisiei de Apel, Iosif Robi Urs. Şi şeful Comisiei de Disciplină, Doru Viorel Ursu, declarase că votase pentru admiterea memoriului, dar majoritatea a decis altfel.

“Posibil să avem două rezerve”

Răzvan Lucescu are din nou probleme de efectiv: Sabin Ilie, Marius Constantin, Dănuţ Perjă, Artiom Karamian, Godfroid (accidentaţi) şi Maftei (suspendat). “E posibil să avem două rezerve”, a comentat tehnicianul rapidist. Referitor la echipa dinamovistă care a ajuns în faţa Rapidului în clasament, antrenorul din Grant a spus: “Sînt la egalitate de puncte cu noi. Dinamo a ajuns aici pentru că a avut o conjunctură favorabilă”.
catalin.anton@prosport.ro
sorin.ion@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri