SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Salvatorul Giule演iului
Salvatorul Giule演iului

Eliberat de grija alegerii celui mai bun “unsprezece” pentru simplul fapt c ieri a avut mai muli juc綟ori 螽 tribun dec褾 pe banc, R罳van Lucescu a 螽cercat s umble la discursuri mobilizatoare pentru a reface psihicul unei echipe lovite cu o etap 螽 urm de sindromul Salomir.
Jocul a 螽ceput de pe margini. Un asistent, Onia, a ridicat eronat fanionul la o p綟rundere a lui Niculae, iar cel緄alt, Dimaca, nu a semnalizat, tot gre槐t, la golul lui Sava. Ap綖area lent 槐 c褳pit a rapidi演ilor a fost mai mereu cu un pas 螽 urm zv褳lugilor pite演ene, Dic, Prepeli 槐 chiar Sava.

Au terminat 螽 nou

姷 prima repriz, rapidi演ii l-au redescoperit pe Daniel Niculae din vremurile mai puin bune. Altern螽d execuiile de mare fotbalist cu o precipitare demn de curtea 構olii, Nico a irosit (9 槐 30) marile 榮nse de egalare, Negru in螽du-i isonul 螽 minutul 27 dup o incursiune spectaculoas dar ineficient. Acela槐 Niculae a adus egalarea la prima faz din repriza secund.
Presiunea cresc螽d a giule演enilor s-a materializat 螽 minutul 63, atunci c螽d Niculae a transformat un penalty acordat ca urmare a unui fault la Burdujan. Finalul a fost unul dramatic, Nicolae Constantin reu槐nd “performana” de a fi eliminat 螽 al doilea meci consecutiv. Ie槐rea sa din joc a fost decisv, pite演enii egal螽d prin Marius Stan. Incredibilul Daniel Niculae nu a putut accepta ideea 螽fr螽gerii, consfinind victoria gazdelor, care au terminat jocul 螽 nou, Ilye fiind 槐 el eliminat.

Pite演enii, gol din ofsaid

Golul de 1-0 al pite演enilor, din minutul 8, a fost 螽scris de Marius Sava din poziie de ofsaid. Baicu a 滾tat 螽 bar, mingea s-a lovit de Sava 槐 a intrat 螽 plas, mijloca滾l arge榷an afl螽du-se la numai doi metri de buturile adverse. Cum 螽tre “Savarin” 槐 linia porii giule演ene se afla doar un fotbalist al Rapidului, Nae Constantin, portarul Dolha fiind mai avansat, golul pite演eanului ar fi trebuit s fie anulat de asistentul Gelu Dimaca (foto) pentru ofsaid, 螽s acest lucru nu s-a 螽t螸plat.

Copos a salutat galeria adversă

Piteştenii au fost susţinuţi la meciul de ieri de o galerie formată din aproximativ 60 de suporteri. Înaintea partidei, patronul rapidist George Copos a încercat să cîştige simpatia acestora, mergînd în dreptul lor pentru a-i saluta. Gestul lui Copos se explică prin faptul că boss-ul giuleştean candidează la un post de senator în judeţul Argeş.

Coman l-a certat pe Dobre

În minutul 27 al partidei din Giuleşti, Rapid a fost pe punctul de a egala prin Negru, dar piteşteanul Dănuţ Coman s-a opus cu succes. Imediat după aceea, goalkeeper-ul argeşenilor a avut o ieşire nervoasă la adresa coechipierului său de bandă dreaptă, Cornel Dobre, punîndu-i mîna în gît.

“George” Ilinca din Trivale

Reporterul Antenei 1, Radu Maxim, a comis o greşeală amuzantă în pauza meciului din Giuleşti. El i-a luat un interviu preşedintelui Argeşului, Viorel Ilinca, pe care l-a “botezat” George Ilinca. “Mă confundaţi, George e fostul preşedinte al Craiovei. Eu sînt Viorel Ilinca”, i-a spus oficialul piteştean, însă reporterul nu s-a sinchisit să-şi ceară scuze pentru gafa sa.
dan.filoti@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri