SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Bancarii sînt descurajați
Bancarii sînt descurajați
Cosmin Olăroiu recunoaște că egalul în fața echipei CFR Cluj este consecința înfrîngerii dureroase din Ghencea. Lipsa de încredere este principala cauză prin care Cosmin Olăroiu a explicat semieșecul “bancarilor” în fața “feroviarilor” clujeni. “Este bine totuși că am obținut un punct, pentru că două înfrîngeri consecutive ar fi fost greu de digerat. Jucătorii mei se află într-o stare psihică proastă, îi simt că nu mai au încredere în ei după înfrîngerea cu Steaua”, a observat tehnicianul. Oli s-a declarat însă nemulțumit de unii dintre elevii săi: “Cei care n-au jucat în ultimele meciuri au fost foarte supărați. Acum au fost titulari și s-a văzut care a fost rezultatul. Așa sîntem noi, ne umflăm, ne mai și dezumflăm”. “Bancarul” a invocat și absențele importante din partida cu CFR. “Ne-a lipsit cel mai mult Gigel Coman, dar și Olah și Popa”, a spus Olăroiu, care a recunoscut că din cauza slăbiciunii flancului stîng a fost nevoit să-l “sacrifice” pe Caramarin. “I-am zis să stea lipit de tușa stîngă, ceea ce lui nu-i convine. A avut nervii tari și a transformat penalty-ul din final. Există mai multe feluri de a executa o lovitură de la 11 metri, iar de data aceasta Cara a ales cea mai sigură execuție. El a ratat doar un penalty în acest campionat, cu Craiova”, a încheiat Oli.

Speră la patru convocări la națională
Chiar dacă Naționalul trece printr-o perioadă mai puțin bună, Olăroiu susține că unii dintre elevii săi ar trebui convocați de Iordănescu pentru partida cu Armenia. “De Popa nu cred că mai are rost să mai vorbim, din moment ce pînă și un fost mare portar al lumii, precum Zenga, a spus că este cel mai valoros goalkeeper din țară. De asemenea, Caramarin și Flavius Moldovan ar merita să ajungă la lotul național, dar și Olah, după părerea mea”, a opinat Olăroiu.

Primul penalty împotrivă
Etapa cu numărul 13 a fost cu adevărat una cu ghinion pentru clujeni, aceștia fiind penalizați pentru prima oară în acest sezon cu o lovitură de pedeapsă. Portarul Emil Ștef (foto), care a avut o evoluție bună în Cotroceni, a ghicit colțul ales de Caramarin, fiind aproape de a atinge balonul, dar mijlocașul “bancarilor” a avut o execuție perfectă,
mingea trimisă de el nemaiputînd fi ajunsă de goalkeeper-ul oaspeților. (Vali LOZINSKY)

Pîine de mîncat
“Înainte de meci am fi fost mulțumiți cu un punct. După aspectul jocului însă meritam victoria și e dureros să fii egalat în ultimele secunde, mai ales dintr-un penalty acordat destul de ușor”, a spus președintele “feroviarilor”, Iuliu Mureșan, fiind completat de atacantul Anca, cel care a înscris primul gol al său după patru etape “de secetă”: “A fost o pîine de mîncat în acest meci. Nu mă gîndesc la echipa națională și nu știu dacă cineva de la echipa națională se gîndește la mine”. (Vali LOZINSKY)

COMENTARIU
Șapte victorii și doar o înfrîngere, în Giulești, și aia cu cîntec. Trageți la titlu? Vă mai oprește cineva? Astea erau singurele întrebări puse “bancarilor”. Apoi au apărut primele sincope. Farul, Sportul. Care este adevărata FC Național, Oli? Cea din Ștefan cel Mare sau cea din Regie? Tehnicianul ar răspunde: “Amîndouă”. Apoi a urmat dezastrul din Ghencea. Băieții lui Oli nu s-au dezmeticit nici după șase zile. Mahmureala a fost atît de evidentă, de ai fi jurat că jucătorilor de sub platani le-ar fi fost greu să spună și cum îi cheamă pe coechipieri, darămite să lege o pasă. Caramarin abia a mai putut face o centrare, Gabi Popescu a înotat prin teren, iar cuplul Cînu - Moldovan a părut că-i concurează pe Stan și Bran. “Cangurilor” Twaite și Shroj nici nu ai ce să le ceri, atîta pot, atîta dau. Oli declara că le-ar trebui jucătorilor săi șocuri electrice. Iluzie! Nici dacă-i conecta la rețeaua de 380 de volți nu reușea să obțină mai mult tehnicianul de la fotbaliștii săi. Noroc cu Abiodun, cu Mitrovici și, mai ales, cu clujeanul Jula, ultimul punînd o mînă decisivă. De aici și supărarea lui Aurel Șunda. Dacă acum nu a putut să-i învingă pe “bancari”, atunci cînd? Ardelenii au dat cu piciorul unei victorii facile cu care cu greu se vor mai putea întîlni. De aici și liniștea lui Oli de după meci. A scăpat ieftin și a luat și un punct.
marius.popeanga@prosport.ro
catalin.anton@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri