SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > A ales să vorbească pe teren
A ales să vorbească pe teren
Chiar dacă a spus imediat după meciul de la Brașov că nu mai dă nici o declarație, Sorin Cîrțu s-a lăsat pentru un moment tras de limbă. Sportul a plecat de la Galați înfrîntă. Giuleștenii au pierdut și ei. Trupa lui Andone a încasat două goluri. Chiar și așa, Sorinaccio a ales să vorbească pe teren. Cu ochii ațintiți pe micul ecran, atent la ce reușește Universitatea Craiova și cu bagajele făcute pentru a se duce să urmărească live meciul FCM Bacău - Steaua, tehnicianul Oțelului a fost zgîrcit în declarații. Petrescu, Lucescu, Andone au venit încrezători și au părăsit Galațiul cu capul plecat. Sorin Cîrțu: Ce, trebuia să bată? Oricum e vorba de echipe și nu de cine le antrenează. Noi n-avem nici un obiectiv să învingem pe cineva anume.
La cum a evoluat Dinamo credeați că după pauză puteau întoarce scorul?
Orice era posibil. (rîde) Băi, dar încercați să mă trageți de limbă? (rîde iar) Nu v-am spus că nu mai dau nici o declarație?
(Despre arbitraj nu mai trebuia aflat nimic. Ionică Serea nu a avut probleme. Teama de dinaintea partidei că Dinamo ar putea fi avantajată s-a spulberat o dată cu ultimul fluier al centralului).

2.000 de dolari primă
Gălățenii au părăsit în trombă stadionul Dunărea. “Îți dai seama ce bine mă simt că am învins Dinamo?”, a spus în grabă fostul dinamovist Bogdan Aldea (foto). “Centralul s-a achitat bine de sarcini”, a declarat Gigel Rohat. Trupa lui Cîrțu a sărbătorit victoria la un restaurant din Galați, fiind invitați de Nicolai Boghici. Prima promisă de președintele de la Dunăre este cea mai mare din acest campionat: 2.000 de dolari. (Sorin ION)

Cinci amenzi pentru gălăţeni
La cererea expresă a observatorului federal Florin Gîtejan (foto), şeful de obiectiv de pe stadionul Dunărea a tăiat cinci amenzi suporterilor gălăţeni pentru folosirea cuvintelor triviale. În schimb, facţiunea “Boys” a galeriei oaspeţilor a avut altercaţii cu forţele de ordine, deoarece n-a respectat sectorul care era desemnat suporterilor dinamovişti la această partidă.

Goian și-a rupt clavicula
Acest tur de campionat s-a încheiat mai devreme și pentru Lucian Goian (foto), după Vlăduț Munteanu. Fundașul dinamovist a suferit o fractură de claviculă după un contact cu un adversar, în meciul pe care echipa sa, Dinamo II, la disputat sîmbătă cu Unirea Urziceni. El a fost înlocuit după primele 15 minute ale partidei, aplicîndu-i-se un bandaj. Această accidentare îl va face indisponibil cel puțin 3-4 săptămîni. (Doru CÎMPEANU)
Mulți, dar de pomană
Lotul roș-albilor, cel mai numeros din ultimii ani, are în componență nu mai puțin de 15 fundași, dar principalele lacune ale campionilor se regăsesc tot în sistemul defensiv. Scandalos este cuvîntul cel mai expresiv și la obiect care poate caracteriza evoluția campionilor în meciul de sîmbătă de la Galați, dar și din ultima perioadă. Penibili în multe momente, dinamoviștii nu au reușit să construiască nimic, în timp ce în apărare ridicolul și blazarea au fost la loc de cinste. Gălățeanul Iacob, spre exemplu, i-a umilit în faza din care a ieșit primul gol al meciului pe Ciubotariu și Iordache, sub privirile unui Badea pierdut în spațiu. Jenant! Așa cum la fel a fost lovitura de cap a lui Badea în poarta unui Stelea, care avea măcar obligația de a schița un gest, înainte de a asista neputincios cum mingea intră în poartă de două ori. Este limpede că Dinamo scîrțîie din toate încheieturile. Dar zgomotele cele mai sinistre se aud dinspre apărare. Capitol la care, doar ca număr, “cîinii” stau bine, avînd 15 fundași în lot. E adevărat că trei dintre aceștia sînt împrumutați: Vătavu la Dinamo II, iar Perenyi și Onuț la Poli Iași, dar ei tot jucătorii lui Dinamo sînt. Și totuși nimeni nu mai înțelege nimic. Harababura din cadrul lotului pare a-l fi prins și pe Andone, care nu mai știe cum să-și așeze jucătorii pe teren. L-a reprofilat pe Badea fundaș, îl încearcă pe Burcă mijlocaș la închidere, în timp ce pe Florentin Petre mai are să-l bage în poartă. Cine vine la rînd?

Tameș, decis să plece
Trei dintre oamenii considerați de bază în campionatul precedent, Tameș, Alistar și Vlad Munteanu, nu mai prind acum nici măcar lotul de 18. Boșii din “Ștefan cel Mare” evită să comenteze evoluția descendentă a acestora. În schimb, Tameș pare a nu se împăca cu situația sa și este decis să părăsească Dinamo: “Nu comentez decizia antrenorului. Și așa voi pleca la iarnă din «Ștefan cel Mare»”. Decizia se pare că a fost influențată și de reproșurile adresate jucătorilor de către staff-ul administrativ, care i-a acuzat pe fotbaliști că au prime consistente, condiții foarte bune, dar li s-a suit valoarea la cap.

Nu mai transferă fundași
Conducătorii dinamoviști sînt uluiți și muți în fața realității oferite de elevii lui Andone. “Inexplicabil. N-am mai dat drumul la jucători. Aproape am triplat bugetul echipei, am refuzat oferte de trei milioane de dolari doar pentru a păstra lotul. Sînt sigur însă că după pregătirea de iarnă veți vedea sută la sută un alt Dinamo”, a comentat situația Cristi Borcea, directorul executiv al roș-albilor. Într-o discuție particulară pe care au avut-o zilele trecute, șefii clubului i-au reamintit lui Andone că au fost aduși la echipă toți fundașii pe care acesta i-a cerut și că nu mai sînt dispuși să investească la iarnă în jucători cu astfel de profil.
mugurel.dumitru@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri