SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Revanșa lui Ionuț Popa
Revanșa lui Ionuț Popa
Tehnicianul moldovenilor s-a răzbunat pe echipa care, în sezonul trecut, l-a obligat să demisioneze pe cînd pregătea Oradea. Ionuț Popa nu avea amintiri plăcute din orașul de sub Tîmpa. Probabil că și acum tehnicianul este urmărit de coșmarul pe care l-a trăit în campionatul trecut la Brașov. Atunci, FC Oradea, cu Popa la timonă, pierdea în mod incredibil în fața “stegarilor” un meci pe care l-a condus pînă în ultimele minute. Astfel, bihorenii încheiau turul cu o înfrîngere care îi apropia și mai mult de Divizia B, acolo unde aveau să ajungă la finalul sezonului, iar Popa era dat afară de la echipă, devenind șomer tocmai înaintea Sărbătorilor de iarnă. La aproape un an de la acea înfrîngere, Ionuț Popa s-a întors ieri la Brașov. S-a întors din postura de antrenor principal al unei alte formații, Poli Iași, care se zbate pentru a scăpa de retrogradare. La felul în care meciul a debutat, probabil că tehnicianul ieșenilor s-a gîndit că va avea parte de o nouă după-amiază de coșmar. Mai întîi, golul marcat de Irinel Ionescu a fost anulat pe motiv de ofsaid (min. 8), pentru ca, șase minute mai tîrziu, Surdu să deschidă scorul pentru gazde în urma unui corner. Din acel moment însă, ghinionul l-a lăsat pe Popa din brațe, mutîndu-se în tabăra brașovenilor. Cu Marius Păcurar în rolul de servant ideal pentru coechipieri, oaspeții au lovit de două ori în decurs de opt minute, prin Miclea și Toma. În repriza secundă, poarta lui Arcanu a fost supusă unui iureș total din partea brașovenilor, însă Pîrvu (54), Buga (58), Ghindaru (68) au ratat rînd pe rînd, iar bara transversală s-a opus șutului violent al lui Brujan (79), atunci cînd și Arcanu a fost bătut.

Arcanu, aplaudat de suporteri
În formația lui Poli Iași au evoluat din primul minut doi foști jucători ai Brașovului, Dorin Arcanu și Tinel Petre. Al treilea, Marius Onofraș, a luat loc pe banca de rezerve a studenților ieșeni, și a intrat pe teren în minutul 63. Goalkeeperul echipei din Copou a fost foarte bine primit de suporterii brașoveni, care i-au scandat numele. La final, atît Arcanu, cît și Onofraș, au declarat că nu au venit la Brașov cu gîndul la revanșă și nu au exclus varianta revenirii la echipa de sub Tîmpa. (Alexandru LĂZURAN)

“Vrem în cantonament pînă la final”
Autorul primului gol al lui Poli Iași în meciul de ieri de la Brașov, Romulus Miclea, a fost sigur pe succesul echipei sale.
Vă așteptați să cîștigați la Brașov?
Romulus Miclea: Sigur, am intrat foarte motivați pe teren, deciși să repetăm meciul bun pe care l-am făcut și cu Dinamo. I-am sufocat cu presingul, ne-am concentrat extraordinar și mă bucur pentru acest succes. Sînt trei puncte de aur pentru noi.
Cum de-ați reușit să vă reveniți într-un timp atît de scurt?
Ne-am schimbat radical de cînd a venit nea Popa. A umblat la mentalitatea noastră și la stilul de joc, iar atmosfera este extraordinară acum. Sîntem o adevărată familie.
Vă priește cantonamentul prelungit?
Da, văd că ne priește, și ne dorim să rămînem în cantonament pînă la sfîrșitul turului, pentru că se văd rezultatele.
amir.kiarash@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri