SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Liviu Mihai vrea în Europa
Liviu Mihai vrea în Europa
Atacantul Farului, care nu a jucat la Bistrița, fiind menajat de Grigoraș în vederea meciului cu Rapid (întrucît avea trei cartonașe galbene), era fericit la final pentru victoria echipei sale. “Sîntem la plus trei și acum putem visa la cupele europene. Următoarele meciuri sînt foarte importante. Dacă facem rezultat bun cu Oțelul în Cupă și batem Rapidul în campionat, vom fi în cărți pe ambele fronturi”, a declarat Liviu Mihai după meciul cu Gloria. (Călin TODORESCU)

Cîrstea s-a luat de Colțescu
Antrenorul Constantin Cîrstea (foto) a fost foarte iritat pe tot parcursul partidei cu Farul. El s-a “rățoit” în dese rînduri la centralul Colțescu, căruia i-a reproșat mai multe decizii. Cel mai vehement a fost la faza penalty-ului, cînd a cerut, nejustificat, și “galben” pentru Farmache, și la cea din minutul 79, cînd a solicitat, fără motiv, o altă lovitură de pedeapsă la un henț al lui Barbu la limita suprafeței de pedeapsă. Colțescu a fost însă îngăduitor și nu l-a eliminat pe tehnician. (Călin TODORESCU)

COMENTARIU
Un antrenor expirat
În vară, cînd l-a trecut pe linie moartă pe Remus Vlad, antrenor cu licență Pro și adversar declarat al meciurilor strategice, și l-a reactivat pe Constantin Cîrstea, un tehnician cooperatist, Jean Pădureanu și-a asumat două riscuri. Primul, de a fi acuzat că s-a întors la obiceiurile premergătoare celebrului moment zero. Al doilea, de a stopa ascensiunea valorică a echipei. În primul caz, meciurile cu Rapid, Dinamo și FC Argeș se pot constitui în tot atîtea capete de acuzare. În cel de-al doilea, cea mai bună mărturie este jocul practicat de Gloria de la revenirea lui Cîrstea. Dacă pînă mai ieri se spunea despre Bistrița că, dacă vrea, poate bate orice echipă, pe orice teren, partida cu Farul a demonstrat contrariul. Practic, Cîrstea cu mintiuța lui și-a săpat groapa în fața Farului, atunci cînd a trimis pe teren o echipă fără nici un mijlocaș de fantezie. Fără servanți pe teren, Cîrstea a practicat, ca și în alte meciuri, o tactică primitivă și în defensivă: apărare om la om pe tot terenul. Iar spre deosebire de celelalte formații care au jucat în această toamnă la Bistrița, Farul a jucat inteligent și doar ghinionul a făcut-o să aștepte pînă în ultimul minut al prelungirilor golul victoriei. Un gol care, dacă Pădureanu se trezește, ar trebui să-i fie fatal lui Cîrstea, un antrenor fără îndoială depășit în fotbalul mileniului trei.
calin.todorescu@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri