SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Șocul ultimei clipe
Șocul ultimei clipe
REPLICĂ. După ce Goian (nr. 27) a deschis scorul pentru echipa moldoveană, steliștii s-au aruncat spre poarta lui Bogdan, reușind să egaleze de două ori prin Neaga (79) și Oprița (94). Steaua a egalat în prelungirile unui meci de pomină, atunci cînd, cu noroc, Daniel Oprița a deviat fericit cu capul în poarta lui Bogdan o centrare venită de la Dorinel Munteanu. A fost meciul personajelor. Seche, baronul din Bacău, și Gigi, latifundiarul din Pipera. Jucătorii au lăsat “poporul” să se gîndească la cei doi politicieni aflați în campanie și nu s-au stresat deloc să facă ceva pe gazonul moldovean. O jumătate de oră de nimic, prost împachetat. Băcăuanii s-au gîndit să nu plictisească mulțimea, adunată în număr mare ca la o masă de pe vremea lui Sechelariu-primarul, și le-a readus aminte steliștilor de episodul Parma. 1-0. Dorin Goian se înalță din spatele lui Falemi și reia cu capul balonul trimis din corner de Narcis Răducanu și deviat spre el de Isac (min 32). Rezultatul? Puțină agitație. Zenga simte cum se poate depărta și de campionat și iese la margine. Țipă. Ogăraru “a rupt” coloana la cîțiva adversari, dar faza n-are nici o finalizare.
Cătălin Cursaru, din nou pe CNN
Steliștii au ieșit de la cabine supărați - poate rezultatul unei amenințări cu bătaia - și au încercat să reintre în joc. Și poate s-ar fi văzut pe iarbă dacă nu exista formația lui Cristi Popovici. Italianul l-a aruncat în teren pe Oprița, salvatore de la patria, iar tehnicianul gazdă pe Cursaru, fiul risipitor al lui Seche. Dorin Goian a rezolvat toate încercările de atac,
timide, ale roș-albaștrilor, iar Gheorghiu (64, 65) a dat fiori reci lui Tudor. Dar norocul îi ajută pe cei puternici. Adi Neaga, de la 20 de metri, șutează înșelător, mingea mușcă iarba și egalitate (79). Doar 5 minute, pentru că ploieșteanul Cursaru și-a adus aminte că odată era vedetă pe CNN, și, după o pasă de pe partea dreaptă, a reluat din voleu pentru 2-1 (84). Arbitrul bagă fluierul în gură, dar Oprița nu este de acord. Dorinel Munteanu centrează și stelistul egalează (94).

A refuzat să intre
Zenga a surprins pe toată lumea, avînd pe banca de rezerve doar șase jucători. La ședința tehnică dinaintea meciului, Sorin Ghionea l-a anunțat pe antrenor că nu poate intra ca titular deoarece simte încă dureri la glezna stîngă, acolo unde s-a accidentat în meciul cu Parma. Astfel, Zenga l-a trimis în teren pe Falemi, care a făcut pereche în centrul defensivei cu Baciu, iar pe foaia oficială a fost trecută o rezervă mai puțin. (Marius PANTAIE, Bacău)
Terorizat de Sechelariu
Stările de spirit ale celor doi patroni, Sechelariu și Becali, s-au schimbat însă radical la golul lui Goian, cînd Sechelariu a sărit ca un arc de pe scaun: “Ți-am spus eu că marchează ăsta? Ți-am spus?” În schimb, la golul lui Neaga, Sechelariu și-a pus mîna în cap în timp ce Becali dansa. Reușita lui Cursaru l-a scos din nou din minți pe băcăuan, care sărea ca un copil. Oprița însă i-a dat din nou ocazia lui Becali să danseze. (Marius PANTAIE, Bacău)

Lovin și Baciu, fluierați
Trei dintre titularii Stelei, Lovin, Baciu și Cristea, au evoluat aseară, pentru prima oară, împotriva foștilor coechipieri. Fundașii Lovin și Baciu au fost cei mai huiduiți jucători. Corul de fluierături era de-a dreptul impresionant, mai ales cînd Lovin acuza accidentări. În schimb, Cristea a fost lăsat în pace de către spectatorii locali, semn că acesta încă mai este iubit în orașul lui Bacovia. Spre final a intrat și Ciocoiu, deasemenea fluierat copios. (Marius PANTAIE, Bacău)
Gigi a pus ochii pe Goian
Entuziasmat la culme de evoluția băcăuanului Goian, cel care a înscris primul gol al moldovenilor, Gigi Becali a și început demersurile pentru a-l transfera în Ghencea. Mutarea pare plauzibilă, mai ales că boss-ul roș-albaștrilor a anunțat că nu-i va mai prelungi contractul lui Falemi, care expiră în această iarnă. Astfel, Goian are putea deveni al cincilea fotbalist băcăuan care ar ajunge în Ghencea, după Cristea, Lovin, Baciu și Ciocoiu. (Marius Pantaie, Bacău)

“Votomobilul” Steaua
În timp ce fotbaliștii băcăuani efectuau ultimul antrenament dinaintea meciului, steliștii erau alături de patronul lor, Gigi Becali, și de mîna dreaptă a acestuia pe linie politică. Jucătorii roș-albaștri au fost pe post de decor, stînd cuminți, cu mîinile încrucișate la spate. În absența unui discurs politic adevărat, cei o mie de băcăuani prezenți s-au încălzit cu recitalurile lui Ionuț Dolănescu și ale formațiilor Blondy și Talisman. Și cu un spectaculos foc de artificii, pe care Becali, în stilu-i caracteristic, l-a comandat mai devreme decît era programat. “Aprinde-ți artificiile acum, cînd zic eu, că de aia-s președinte, ca să dau ordine”, le-a strigat latifundiarul din Pipera responsabililor cu aprinderea fitilului. (Marius Mihalcea)
marius.mihalcea@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri