SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Singur împotriva tuturor
Singur împotriva tuturor
Atacantul rapidist a înscris de trei ori în momente cheie ale partidei, sfidînd parcă legile fotbalului. Supranumit de către coechipieri și suporteri Nico, precum personajul interpretat de celebrul actor american Steven Seagal, fotbalistul giuleștean a luat pe cont propriu un meci în care balanța părea să se încline de partea “dușmanului”.
Nico, se poate spune că ai învins Argeșul într-o singură repriză.
Daniel Niculae: Nu se poate pune problema așa. Am înscris eu, dar nu am jucat de unul singur. Meritul acestei victorii aparține în aceeași măsură și colegilor mei.
Ai înscris de trei ori, însă ai și ratat patru ocazii clare.
Sigur, însă important este că am reușit să înscriu. Cu ratările, asta este. Nu se poate să marchez chiar la fiecare ocazie. Cine sînt eu, golgeterul lumii?
Totuși ai atins cifra de 11 goluri marcate în 13 meciuri. Să fiu eu sănătos și promit suporterilor și alte goluri. Selecționerul Iordănescu s-a aflat în tribună și s-a declarat mulțumit de jocul tău. Să nu uităm că nea Puiu a fost tehnicianul care m-a adus la echipa mare cînd antrena Rapidul. E adevărat că nu am apucat să evoluez nici un minut sub mandatul dînsului pentru că, după un meci cu Ceahlăul, a plecat. Dacă mă va chema la echipa națională, voi răspunde cu plăcere.

Prima triplă din carieră
Atacantul rapidist a reușit contra lui FC Argeș prima sa triplă din carieră, după ceea ce izbutise pînă acum trei “duble”. Daniel Niculae a marcat în actualul sezon 11 goluri, exact cît bifase în cele patru stagiuni petrecute în Divizia A. Este a doua triplă în actualul sezon după cea a stelistului Nicolae Dică împotriva Universității Craiova, brașoveanul Vasile Ghindaru fiind singurul care a realizat un hat-trick, în meciul cu Apulum. (Răzvan TOMA)

Giovani s-a bucurat pentru argeșeni
Însoțit de fratele său Victor, de Gică Popescu și de mai mulți cunoscuți, Giovani Becali (foto) a ocupat cele nouă locuri de la loja oficială pentru care a plătit prețul abonamentului de 180 de milioane de lei. În momentul în care FC Argeș a marcat golul egalizator, impresarul a sărit în sus de bucurie. Altfel, în tribuna oficială a fost prezent și selecționerul Anghel Iordănescu care, la final, a remarcat jocul foate bun reușit de Daniel Niculae.

Suporter bătut
La finalul partidei, privirile tuturor au fost îndreptate către tribuna 0, acolo unde a izbucnit o bătaie între spectatori și jandarmi. Totul a pornit de la un suporter rapidist care a avut o altercație cu un polițist îmbrăcat civil și care filma tribunele. Spectatorul care a provocat neînțelegerea a fost bătut fără nici un fel de menajamente de către jandarmi.

Decimați de accidentări
“Nu știu dacă în partida de la Constanța voi putea trimite pe teren 11 jucători”, s-a plîns Lucescu. Pe lista celor cu probleme medicale se află Perjă, M. Constantin, Artiom Karamian, Aliuță, Godfroid, Sabin Ilie și după meciul de sîmbătă seară, Burdujan. La capitolul indisponibilități se adaugă numele lui Ilyeș și al lui Nae Constantin, eliminați în partida cu FC Argeș. Jucătorii accidentați se vor prezenta azi la baza Pro Rapid, restul fiind liberi pînă miercuri.

Cu piciorul în frigider
Lucian Burdujan (foto) nu a terminat partida cu FC Argeș pe teren din cauza unei noi accidentări. În ultimele două etape, fostul atacant nemțean a evoluat nerefăcut complet din cauza unei probleme pe care a avut-o la piciorul drept. Cu 15 minute înainte de fluierul final al arbitrului Sorin Corpodean, Burdujan s-a accidentat puternic, de data asta la piciorul stîng, la un contact în careul advers. “Nu mai pot să calc cu stîngul. Mă doare foarte tare. Stau cu gheață pe el. Nu am făcut încă un control, dar sper să mă refac pînă pe 20 noiembrie, cînd avem meci la Farul”, a spus rapidistul.

Ion Moldovan a fost nemulțumit de apărare
Ion Moldovan (foto) s-a arătat din nou dezamăgit de fundașii săi după înfrîngerea din Giulești. “Ne-a trădat din nou marcajul. Evoluția slabă a lui Marius Radu i-a permis lui Daniel Niculae să înscrie trei goluri împotriva noastră”, a declarat Comisarul. Acesta a recunoscut însă că, în ciuda înfrîngerii cu 3-2, Argeșul a prestat cel mai bun joc din acest tur de campionat, fiind foarte aproape de a scoate un punct din deplasarea avută în Grant. (Daniel BARBU, Pitești)

Mijlocașului piteștean Emil Dică i s-a făcut rău la pauză
În prima repriză a întîlnirii din Giulești, la un duel aerian dintre Junior și Emil Dică fotbalistul piteștean s-a ales cu capul spart. La pauză, mijlocașul alb-violeților a acuzat stări de amețeală, spunînd că nu va mai putea evolua în a doua parte a meciului. Totuși Emil Dică a intrat pe teren și a reușit să ducă partida pînă la capăt, purtînd un timp o plasă cu un bandaj pe cap. (Daniel BARBU, Pitești)

COMENTARIU
Daniel Niculae
Cele două reprize ale partidei cu FC Argeș vorbesc de la sine despre traseul unuia dintre fotbaliștii prezenți pe gazon. Daniel Niculae a început drumul în fotbalul mare acum vreo doi-trei ani, atunci cînd, aruncat în teren de Rednic, a marcat primul său gol în “A” într-o partidă jucată în Giulești contra piteștenilor. De atunci și pînă acum tînăra speranța a urmat un traseu sinuos. A avut partide senzaționale cîștigate de unul singur și evoluții lamentabile în meciuri de a fi sau a nu fi pentru echipa sa. Anul acesta Nico amenința că s-a maturizat. Definitiv. Puțini l-au crezut... Golurile marcate de el în acest început de sezon confirmau promisiunea făcută. Arc peste timp a venit jocul cu FC Argeș. O repriză, prima, Daniel a fost așa cum îl știam în toți anii trecuți. Preluări de fotbalist rasat, dar execuții de începător. Driblinguri în viteză și pase la adversar. Ocazii monumentale, ratate cu seninătate. În cinsprezece minute Nico și-a dat seama că pentru el șansa e mereu repriza care urmează. A intrat și a jucat senzațional, marcînd trei goluri cît o victorie pentru echipa sa. Totul a fost ca într-un vis de copil, în care îți dorești ca echipa ta să învingă, iar tu să fii eroul purtat pe brațe de coechipieri și adulat de tribune. Abia atunci cînd astfel de fantasme pot deveni realitate poți spune că ești fotbalist. Niculae a reușit să transpună în fapte dorința lăuntrică a oricărui atacant. Poate e prea devreme să spunem că e o certitudine, e clar însă că e cel mai în formă vîrf.
lucian.ionescu@prosport.ro
sorin.ion@prosport.ro
dan.filoti@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri