SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Chiar și bogații plîng
Chiar și bogații plîng
NOROC. Steaua a reușit să scoată un punct nesperat grație inspirației cu care a atacat poarta lui Bogdan la ultimul corner al meciului. Steaua a egalat în prelungirile unui meci de pomină, atunci cînd, cu noroc, Daniel Oprița a deviat fericit cu capul în poarta lui Daniel Bogdan o centrare venită de la Dorinel Munteanu. Mihai Viteazu și Ștefan Cel Mare n-au stat niciodată umăr la umăr la o partidă de poker.
N-au fost nici colegi de partid, cum sînt Gigi Becali cu Sechelariu. Abili conducători, marii voievozi și-au făcut însă ușor loc în cărțile de istorie.
La porțile istoriei, după ce s-au autointitulat succesori ai lui Mihai Viteazu și Ștefan Cel Mare, bat acum, insistent, contemporanii noștrii. Gigi, patronul Stelei, se vrea președintele națiunii. Seche, mai modest, după ce 8 ani în care a fost șef peste Bacău, nu vrea decît un “amărît” loc de senator. Uniți în cuget și-n simțiri, cei doi au mers pe mîna dreptății. “Fotbalul e fotbal, țara e țară”, spunea cu o seară înainte Becali simpatizanților săi din Bacău. FCM-ul și Steaua n-au vrut să mimeze fotbalul, deși toată lumea aștepta așa ceva. De teamă să nu fie înțeleși greșit, în prima repriză cei 22 de jucători nu au jucat mai nimic. Așa se întîmplă cînd vrei să eviți o catastrofă în planul imaginii. A fost doar golul lui Goian.
Repriza salvatoare
Altă viață după odihnă. Apostol îl pune la grea încercare pe Tudor, care scoate în corner (65), Gheorghiu șutează în portar (66), iar Trofin îi dă iarăși posibilitatea lui Tudor să se remarce (74). Steaua vrea și ea, dar nu poate. Ajutorul îi vine de la Bogdan. La golul lui Neaga goalkeeper-ul băcăuan plonjează tîrziu. Apoi, la reușita lui Oprița, din prelungirile prelungirilor, iese aiurea pe centrare. Peste toate, golul fantastic al lui Cursaru, vole de clasă la care Tudor a fost spectator. Becali îi strînge mîna lui Sechelariu. La final ambii au spus:“A fost frumos”. “Și nici n-avem motive de ceartă”, l-a completat pe Sechelariu patronul Stelei.

Interzis la declarații
Zenga a refuzat să se prezinte la conferința de presă, fapt care le-a strînit mînia gazdelor. “Domnul Zenga nu înțelege că noțiunea de fair-play trebuie respectată și în România, așa cum o face în Italia”, a spus purtătorul de cuvînt al clubului, Corneliu Cepariu, în deschiderea conferinței de presă. Mai mult, întrebați dacă au voie să dea declarații jurnaliștilor, cîțiva dintre fotbaliștii Stelei au replicat la unison: “Nu, pentru că nu ne lasă”. (Marius PANTAIE, Bacău)
Blestemele lui MM
Președintele Stelei, Mihai Stoica, a trăit la intensitate maximă finalul de meci, explodînd, nervos la golul lui Oprița
din minutul 94. “Așa vă trebuie! Bine că v-am dat golul acum pentru că ați aruncat mingii în teren, ca să trageți de timp. La anu’ să jucați la matineu”, a tunat MM după terminarea partidei plecînd ca un uragan de la tribuna oficială. (Marius PANTAIE, Bacău)

Probleme de arbitraj
Oficialii moldoveni s-au arătat nemulțumiți pentru faptul că “centralul” Robert Dumitru a prelungit meciul prea mult. “Este inadmisibil să dai atîtea minute de prelungire, dar nu-mi luați mie interviu, ci lui Crăciunescu”, a strigat în gura mare președintele Chivorchian. La rîndul său, Dumitru Sechelariu a spus: “Steaua a fost o echipă obosită, iar Bacăul i-a fost net superioară. Parcă presimțeam că o să se întîmple ceva pe final, iar golul lui Oprița mi-a tăiat răsuflarea”. (Marius Pantaie, Bacău)
Gigi a pus ochii pe Goian
Entuziasmat la culme de evoluția băcăuanului Goian, cel care a înscris primul gol al moldovenilor, Gigi Becali a și început demersurile pentru a-l transfera în Ghencea. Mutarea pare plauzibilă, mai ales că boss-ul roș-albaștrilor a anunțat că nu-i va mai prelungi contractul lui Falemi, care expiră în această iarnă. Astfel, Goian are putea deveni al cincilea fotbalist băcăuan care ar ajunge în Ghencea, după Cristea, Lovin, Baciu și Ciocoiu. (Marius Pantaie, Bacău)

“Echipa m-a dezamăgit!”
Patronul Gigi Becali recunoaște că Steaua n-a arătat nimic la Bacău, dar e mulțumit pentru punctul cucerit.

Pînă la urmă, mulțumit cu acest egal?
Gigi Becali: Sînt mulțumit de rezultat, dar sînt și mai satisfăcut de faptul că am arătat că eu și Sechelariu sîntem oameni de onoare și nu facem blaturi.
Dar, v-a trecut această idee prin cap?
Cum să-mi treacă dacă asemenea lucruri nu fac parte din ființa mea. Pot eu să le arăt spectatorilor un meci trucat?
Despre jocul Stelei ce ne puteți spune?
Nu mi-a plăcut deloc. Echipa m-a dezamăgit prin felul în care s-a exprimat în teren, dar tocmai d-aia sînt fericit de rezultat. În condițiile în care noi n-am jucat nimic, am luat un punct.
marius.mihalcea@prosport.ro
marius.pantaie@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri