SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Andone s-a resemnat
Andone s-a resemnat
Tehnicianul “cîinilor” a admis că obiectivul echipei în acest final de an este calificarea în semifinalele Cupei și obținerea unor rezultate mai bune în campionat. Înfrîngerea de la Galați, a șasea din acest campionat, a fost primită cu un oarecare sentiment de resemnare de către antrenorul Ioan Andone. Dacă Fălcosul se revolta pînă nu de mult în urma eșecurilor formației sale, consumîndu-se serios, acum antrenorul a fost mult mai calm. “E clar că trecem printr-o perioadă foarte proastă. Din păcate, am rămas datori suporterilor. Știu că ei voiau eventul și în acest sezon, dar în viață cîteodată nu reușești”, a început Ando.

Crede că Divizia A s-a echilibrat
Acesta a pus apoi înfrîngerea de la Galați și pe seama unor cauze “paranormale”. “E adevărat că am primit primul gol după o greșeală colectivă a liniei de fund. Am avut însă și ghinion, iar în viață nu poți să faci nimic fără un dram de noroc. Dacă la Galați noi am fi marcat primii, am fi cîștigat”, a continuat Andone. Antrenorul a făcut și o analiză a actualei ediții de campionat. “E clar că Divizia A s-a echilibrat și nu mai sînt echipele de anul trecut. Naționalul și Steaua s-au chinuit pentru un egal, în compania unor adversari mai slab cotați, iar Rapidul a cîștigat cu greu pe teren propriu. O altă dovadă este că, anul trecut, Dinamo a luat titlul cu doar patru înfrîngeri, însă eu zic că în acest sezon poți cîștiga campionatul și cu șapte meciuri pierdute”, a afirmat tehnicianul “cîinilor”. “Miercuri întîlnim Dacia Unirea Brăila, care pînă acum a fost surpriza Cupei. Sper ca după meciul de acasă să luăm un avantaj important, pentru că în returul de la Brăila, din cauza vremii, am putea avea probleme cu terenul de joc”, a concluzionat Ando.

“Mutu” a fost prezent la antrenamentul “cîinilor”
Deși circula un zvon conform căruia Adrian Mutu urma să participe la antrenamentul de ieri dimineață al dinamoviștilor, singurul “Mutu” prezent la ședința de pregătire a fost celebrul suporter al alb-roșilor. Fostul atacant al lui Chelsea s-a răzgîndit să se antreneze alături de elevii lui Ioan Andone, de teamă să nu fie asaltat de ziariști. “Am discutat cu Adrian Mutu și probabil că va vorbi și cu presa, așa cum ar fi normal. Își dorește foarte mult să se antreneze, dar vrea liniște, ca fiecare om care trece printr-o perioadă mai dificilă”, a spus Ioan Andone. “Eu îl aștept pe Adi la antrenamente, deoarece am mare încredere că are o voință deosebită și poate să revină”, a afirmat tehnicianul “cîinilor”.

Și Alistar vrea să plece
Înfrîngerea de la Galați, a șasea în acest tur de campionat, a instaurat o stare de neliniște în Ștefan cel Mare. Bunăoară, directorul executiv al dinamoviștilor, Cristi Borcea, a răbufnit, ieri, pentru prima dată. El a lăsat de înțeles că jucătorilor li s-a urcat la cap succesul. “Nu pot realiza ce se întîmplă. Tameș, de la cel mai bun mijlocaș din Divizia A, a ajuns acum să aibă 4 kg în plus. Și, ca o consecință, să nu mai prindă nici măcar lotul de 18. Un alt jucător care m-a dezamăgit este Alistar, dar mai sînt și alții în situația sa. Rezultatele slabe sînt obținute din cauza mentalității. Faptul că nu au constanță în evoluții spune multe. Andone are suportul conducerii, dar și el, și eu, și noi toți, sîntem vinovați pentru declinul echipei”, s-a descărcat Borcea. În schimb, Gigi Nețoiu a fost mai acid: “Nu comentez pînă nu voi sta de vorbă cu Andone. Probabil aceste rezultate au apărut pentru că nu s-a găsit o formulă de joc potrivită.” Din surse bine informate, am aflat că mult preconizata ședință de analiză se va face în prima săptămînă de după finalul turului, în care Andone va trebui să spună ce jucători au kilograme în plus și cine nu a dat randament. Contactat telefonic, Alistar nu a vrut să intre prea mult în detalii: “Nu mă interesează ce spune Borcea. Am auzit și eu prin vestiare cîte ceva, dar nu am dat atenție. Oricum, la iarnă vreau să plec de la Dinamo. Mai mult nu comentez”. În schimb, Tameș nu a răspuns la telefon.

Cu Brăila, la ora 17:00
Meciul-tur din sferturile de finală ale Cupei României, dintre Dinamo și Dacia Unirea Brăila, se va disputa mîine, de la ora 17:00, în nocturnă, și nu de la ora 14:00, așa cum se anunțase inițial. “Nu trebuie să căutați prea multe explicații. Noi avem dreptul, ca echipă organizatoare, să punem ce oră vrem. Calificarea se decide în două manșe. În retur, va fi rîndul brăilenilor să stabilească ora de start”, a spus Constantin Dănilescu, directorul sportiv al dinamoviștilor.

Borcea, certat de fani
Suporterii roș-albilor l-au luat peste picior, ieri, pe site-ul lor oficial, www.dinamo-online.net, pe directorul executiv al clubului, Cristi Borcea: “Am ascultat și ne-am mirat, probabil la fel ca întreaga suflare dinamovistă, cum venerabilul nostru director executiv își explică crezul că în România nu se poate face o echipă competitivă pe plan european, pentru că jucătorii nu au mentalitate. Dar cînd se va lua în discuție mentalitatea conducătorilor? Rolul managementului, domnule Borcea, este să-și ajute jucătorii să facă performanță, nu să le pună pumnul în gît, nu să se ia la harță cu ei la prima <> de tip cazon”.
amir.kiarash@prosport.ro
mugurel.dumitru@prosport.ro
mihai.ionescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri