SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-30 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Joi 30 Septembrie 2004

Stelian Tică (Tg. Jiu): “Am aşteptat meciul cu Petrolul cu emoţii mari. Noi, suporterii «pandurilor», suntem la fel de pătimaşi ca şi cei din Craiova. Sincer, mi-a fost frică de acest meci, pentru că rezultatele nu erau de partea noastră. Când am auzit că jucătorii sunt siguri că vor învinge Petrolul, ca şi conducerea şi antrenorul Emil Săndoi, am crezut că nu-şi mai văd lungul nasului. După partida de sâmbătă, mi-am dat seama că avem o echipă mare. Oraşul Târgu Jiu se poate mândri cu una dintre cele mai puternice echipe din Divizia B. Au jucat extraordinar, ne-au făcut pe toţi să ne bucurăm că am venit la meci. Dacă tratează în continuare toate partidele în acelaşi mod, nu se poate să nu ajungem în Divizia A. Ar fi un lucru extraordinar să avem din nou, în Oltenia, două echipe de Divizia A. Până atunci, «Hai Craiova», «Hai Pandurii!»”.

Alex Minciu: “Craiova nu a jucat nimic până acum. Nu înţeleg cum unii încă îl mai plâng pe Rednic. Mă uit în clasament şi văd că suntem jos de tot. Am uitat că la începutul campionatului Rednic a promis că o să evoluăm într-o cupă europeană. Ce tot atâta tevatură pentru demisia unui antrenor, după opt etape fără rezultate, când Rudy Voller a plecat de la Roma după patru etape, în care avea totuşi o victorie? Aceasta este realitatea. Nu ai rezultate, pleci”.

Marius Cearcă: “Văd că se vehiculează numele lui Pavel Badea pentru postul de antrenor principal la Craiova. Este un lucru foarte bun, pentru că, atunci când a fost pe bancă, Badea a reuşit o serie de rezultate bune. Este momentul ca pe banca tehnică a Universităţii să se afle din nou un oltean. Poate că Badea, plecat de acolo, dintre jucători, va face ce nu a făcut Rednic. Eu cred că i se potriveşte mai bine postul de antrenor decât cel de preşedinte. Sigur, domnul Staicu va face totul ca Badea să fie antrenor”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri