SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Rămîn doar valorile
Rămîn doar valorile
Conducerea alb-albaștrilor nu mai vrea jucători de Divizia B, iar din iarnă se anunță remanierea lotului. Universitatea ocupă poziția a 13-a, cu doar 13 puncte după 13 etape scurse din campionat. Deja conducătorii își pun serioase semne de întrebare referitoare la viitorul echipei. Dinel Staicu este hotărît ca, în cazul în care se va implica împreună cu Consiliul Local, să scape de mai mulți dintre componenții actuali ai lotului. Dorința lui Staicu este întărită și de declarația managerului general Pavel Badea, care ieri a anunțat că în iarnă nu trebuie să plece jucătorii valoroși. “Avem șapte-opt fotbaliști de valoare în lot și dacă vrem să scăpăm de retrogradare, atunci va trebui să facem tot posibilul pentru a-i păstra. La ora actuală s-a văzut care este valoarea echipei, iar pe lîngă cei șapte-opt vom fi nevoiți să transferăm patru jucători buni, doi mijlocași, un atacant și un fundaș“, a afirmat Pavel Badea. Cei șapte-opt fotbaliști valoroși sînt Guso, Daouda, Moți, Iordache, Pleșan, Njock, Bundea și Luțu. Din cei 12 fotbaliști aduși în vară de Mircea Rednic, în echipă au mai rămas doar Eugen Baștină, Sorin Frunză, Bogdan Buhuș, Mircea Ilie, Milan Jovanovici și Lucian Dobre. Dintre aceștia, actuala conducere nu-i dorește decît pe Frunză, pe Buhuș și Lucian Dobre. Baștină nu a evoluat decît în două partide pentru “juveți”, fiind mai tot timpul accidentat, iar Mircea Ilie și Milan Jovanovici au fost trecuți pe lista neagră a lui Staicu, urmînd ca din ianuarie să-și caute angajamente la alte echipe. De asemenea, și Ovidiu Hoban, trimis la echipa a doua după meciul cu FC Național, va părăsi gruparea alb-albastră la finalul turului de campionat. Patronul echipei a mai spus că există posibilitatea ca Universitatea să se despartă și de alți jucători cu ștate mai vechi, dar care nu au dat randament.

Pavel Badea nu pleacă
Deși înainte de dubla cu Dinamo II și Rapid anunțase că va părăsi echipa în cazul unui eșec, ieri Pavel Badea a ținut să precizeze că va rămîne pînă la finalul turului. “Ce s-ar întîmpla dacă aș pleca eu? Mi-e foarte ușor să mă dau la o parte, dar în aceste momente nu se face așa ceva. Trebuie să-i mobilizez pe fotbaliști să cîștige dubla cu FC Argeș din Cupa României și mai ales meciul cu Dinamo”, a spus Badea.

Silviu Lung junior, la națională
Fiul lui Silviu Lung, fostul mare portar al echipei naționale și al Universității Craiova, a fost ieri convocat în premieră la lotul reprezentativ UEFA ‘89, antrenat de Marian Bucurescu. Silviu Lung jr. evoluează la grupa de copii și juniori a Universității, iar la 15 ani este considerat unul dintre cei mai promițători portari din țară. Fratele lui Tibi are deja 1,82 metri înălțime și dorește ca într-o zi să apere poarta echipei mari a Științei. De la aceeași grupă de juniori a fost convocat și Dragoș Firțulescu. INDISPENSABIL. Camerunezul Jeremie Njock (în albastru) este considerat de conducerea Universității singurul atacant de valoare la momentul actual, acesta neavînd concurent pe postul pe care-l ocupă pe teren
narcis.drejan@prosport.ro
cristi.stancescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri