SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Se întoarce Șumudică
Se întoarce Șumudică
George Copos i-a propus fostului atacant al giuleștenilor să revină din iarnă la Rapid, cel mai probabil în funcția de vicepreședinte, loc neocupat momentan în club. Marius Șumudică este văzut din ce în ce mai des în tribuna oficială a stadionului din Giulești. Fostul atacant al alb-vișiniilor este foarte aproape de o revenire spectaculoasă la echipa la care a cunoscut cele mai mari satisfacții în plan profesional. La o întîlnire întîmplătoare cu George Copos, patronul rapidiștilor i-a propus lui Șumudică să renunțe la cariera de jucător și să înceapă să lucreze în cadrul clubului giuleștean. “Îți dau cît primești tu la UTA, și din iarnă vii la noi”, i-a spus principalul acționar de la Rapid, mizînd pe faptul că fotbalistul nu are cum să refuze o asemenea oportunitate. Revenirea lui Șumudică este strîns legată și de prietenia pe care o are cu antrenorul Răzvan Lucescu, tehnicianul sprijinind o asemenea inițiativă, care ar mai trebui aprobată doar de președintele executiv, Dinu Gheorghe. Funcția în care ar putea fi instalat Marius Șumudică este cea de vicepreședinte, loc rămas vacant de mai bine de un an și jumătate, adică de cînd Răzvan Lucescu a părăsit biroul de la Pro Rapid. Însă n-ar fi exclus ca Șumi-gol să fie învestit în funcția de director sportiv în locul lui Paul Cazan, iar acesta din urmă să se ocupe, alături de Dan Apolzan, de Centrul de Copii și Juniori. Mutarea ar putea fi considerată și o lovitură din punct de vedere al imaginii, fiind cunoscută relația de prietenie pe care fotbalistul o are cu suporterii giuleșteni.

“Ar fi cea mai mare onoare pentru mine să revin la clubul pe care l-am iubit de cînd eram copil”
Marius Șumudică

S-a oprit în Divizia B
Șumudică a părăsit Rapidul în anul 1998, cînd a prins un contract în Portugalia, la Maritimo Funchal, dar a revenit în Giulești după doi ani, renunțînd la 150.000 de dolari. La Rapid a rămas doar un an, plecînd după un conflict cu Mircea Rednic, antrenorul de atunci. Șumi-gol a ajuns în campionatul Ungariei, la Debrecen, fiind declarat doi ani la rînd cel mai bun stranier din competiția maghiară. Au urmat șase luni petrecute în Cipru, la Omonia Nicosia, apoi sosirea la UTA, de unde Șumudică intenționează să plece.

<B>Speranțe mai mari pentru recuperarea lui Marian Aliuță
Tehnicianul rapidist Răzvan Lucescu se confruntă din nou cu probleme de efectiv, la fel cum s-a întîmplat aproape după fiecare partidă disputată în acest tur de campionat. Rapidiștii continuă să se confrunte cu destule indisponibilități în rîndul jucătorilor, nu mai puțin de șapte fotbaliști fiind în momentul de față accidentați. Lucian Burdujan și-a pus după meciul cu FC Argeș o “cizmă” gipsată, avînd dureri la talpa stîngă, dar doctorii sînt optimiști în privința recuperării lui pînă la etapa următoare cu Farul. Aliuță a început să facă alergări ușoare și are șanse mari de a fi recuperat, la fel ca și Godfroid, pe care îl supără tendonul. În schimb, Sabin Ilie continuă să nu se antreneze, contractura pe care a suferit-o după meciul cu Dinamo nefiind una banală. Dănuț Perjă și Marius Constantin au șanse infime de a mai evolua în acest an, ei aflîndu-se în proces de recuperare după o entorsă la genunchi, respectiv o operație de menisc. Artiom Karamian este și el indisponibil, acuzînd probleme musculare. (Florin MARIAN)
lucian.ionescu@prosport.ro
florin.marian@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri