SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > “Credeați că va fi blat?”
“Credeați că va fi blat?”
Petre Grigoraș este bucuros că echipa sa a cîștigat trei puncte și a spulberat suspiciunile existente în jurul întîlnirii cu Gloria. Ajunsă pe locul patru în Divizia A, Farul poate fi numită deja revelația turului. De la suspendarea jucătorilor Baicu, Apostol și Senin, constănțenii au obținut cinci victorii în șase partide!
Ați provocat una dintre surprizele etapei prin victoria de la Bistrița.
Petre Grigoraș: De ce? Credeați că o să fie blat? (rîde). Acum, ca să fiu sincer, vă mărturisesc că nici eu nu mă așteptam să batem, din moment ce Gloria era neînvinsă acasă.
De ce nu i-ați utilizat pe Liviu Mihai și pe Cosmin Pașcovici?
Ambii jucători erau la un “galben” de suspendare și riscau să piardă meciul cu Rapidul, din etapa viitoare. Chiar și așa l-am forțat pe Dinu Todoran, care însă nu a rezistat și astfel l-am pierdut pentru întîlnirea de Cupă cu Oțelul.
Nu se simte lipsa celor trei jucători suspendați pentru dopaj?
Am pierdut trei fotbaliști valoroși de care aș fi avut mare nevoie. Suspendările lor însă ne-au mobilizat, iar rezultatele au venit ca urmare a jocului de calitate prestat de echipă.
Farul a bătut într-o etapă în care Steaua, Național și Dinamo nu au reușit acest lucru. Ați intrat în lupta pentru titlu?
Haideți să fim serioși! Nu ne interesează titlul, însă asta nu înseamnă că jucătorii nu ar trebui să fie încrezători în posibilitățile lor și să aibă o dorință de autodepășire.

S-a bucurat de “scandalul Furosemid”
Tehnicianul Farului s-a plîns de faptul că, în ciuda rezultatelor excelente, echipa sa nu a fost mediatizată decît pentru scandalul dopajului. “Într-un fel, m-am bucurat de cazul Furosemid fiindcă s-au scris cîte trei pagini zilnic despre Farul. Țin minte că, atunci cînd a izbucnit scandalul, la primul antrenament au venit de la 34 de posturi tv și 94 de ziariști, de am zis că ne-am calificat pentru cupele europene”, a glumit Grigoraș.

Regretă incidentul cu Radu Oprea
Grigoraș a comentat conflictul verbal și fizic pe care l-a avut cu Radu Oprea după meciul cu FC Brașov. “După acel joc, am fost informat că mai mulți jucători de-ai mei, printre care și Radu Oprea, nu au participat la ședința de recuperare. Ghinionul lui Radu a fost că mi-a ieșit în cale și i-am aplicat o corecție din timpul lui Burebista. Îmi pare rău, fiindcă nu trebuia să-l lovesc, dar am fost penalizat pentru acest lucru de către superiorii mei. Oprea va rămîne la echipa a doua pînă cînd îl voi chema eu înapoi”, a afirmat tehnicianul.
amir.kiarash@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri