SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > În cărți pentru națională
În cărți pentru națională
Mijlocașul rapidist Marius Măldărășanu este una dintre surprizele pe care selecționerul Iordănescu le pregătește pentru meciul cu Armenia. Criza de efectiv pe care o traversează echipa națională în perspectiva partidei cu Armenia poate fi rezolvată și prin convocarea unor fotbaliști de la Rapid. Surse din cadrul federației ne-au dezvăluit că mijlocașul rapidist Marius Măldărășanu se află în vizorul lui Anghel Iordănescu, selecționerul apreciind prestația lui Măldă din meciul cu FC Argeș, dar și parcursul constant al acestuia din ultimul timp. “Îmi vine greu să cred că la vîrsta mea mai pot fi o soluție pentru națională, mai ales după ce am înțeles că, de acum înainte, se va pune accent pe tineret. Oricum, o eventuală convocare m-ar bucura teribil”, a mărturisit fotbalistul în vîrstă de 29 de ani. Primul meci al lui Măldărășanu la națională a avut loc în februarie 2000, cînd tricolorii conduși de Emeric Ienei învingeau Lituania cu 2-0. Rapidistul a evoluat numai în partide amicale, adversare fiind Georgia, Cipru, Olanda, Polonia, iar ultima apariție a avut loc în anul 2001, în minutul 74 al partidei cu Ucraina, atunci cînd l-a înlocuit pe dinamovistul Tameș. Pe lîngă foarte probabila convocare a lui Măldărășanu, de la Rapid mai are șanse mari de a fi chemat golgeterul Daniel Niculae, jucător ce este considerat în momentul de față de către Răzvan Lucescu cel mai bun atacant din Divizia A.

Robert Ilyeș și-a inaugurat un teren sintetic
Mijlocașul Rapidului, Robert Ilyeș, și-a inaugurat ieri, în orașul natal Miercurea Ciuc, un teren sintetic, zona fiind concesionată pe 49 de ani de la Primărie. “L-am făcut mai mult pentru copiii de aici, care nu au pe unde să se antreneze. Pentru ei o să fie gratis. Cine vine la distracție va da bani”, a spus fotbalistul giuleștean.

Interes pentru Dan Iurișniți
Chiar dacă turul acestui campionat nu s-a încheiat, rapidiștii se gîndesc deja la cîteva mutări pe care le vor face în pauza competițională din iarnă. Unul dintre jucătorii care a stîrnit interesul alb-vișiniilor este mijlocașul echipei Apulum Alba Iulia, Dan Iurișniți. Rămîne de văzut dacă rapidiștii vor plăti suma de 100.000 de dolari pe care ardelenii o cer în schimbul fotbalistului.

Cum scapă giuleștenii de amenzi
Oficialii din Grant doresc să renunțe la amenzile de aproximativ 5.000 de dolari pe care le-au dat fotbaliștilor imediat după ce giuleștenii au fost eliminați din Cupa României de divizionara B Dacia Brăila, dar numai dacă elevii lui Răzvan Lucescu vor termina campionatul pe unul dintre primele două locuri. “Noi vrem să nu le dăm banii. Dar, oricum nu ne-am mai gîndit la amenzi. Steaua nu e prea departe de noi și mai avem șanse. Dacă vom ajunge sus toată lumea va uita de amendă. Trebuie să tragem tare în continuare, pentru că la final, dacă nu sîntem pe primul loc, pedeapsa nu o să fie legată de bani, ci de faptul că te uiți la alții cum au luat titlul”, a spus căpitanul alb-vișiniilor, Vasile Maftei (foto dreapta).
lucian.ionescu@prosport.ro
florin.marian@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri