SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Miercuri 10 Noiembrie 2004

Emil Călinescu: “Când credeam că am scăpat de ştirile cu Mutu, hop, încă una: nu mai este impresariat de firma «Becali şi Popescu». Nu înţeleg care a renunţat, dar important e că s-au despărţit. De ce? Nu ne spun. Ne dă firma un comunicat prin care afirmă că lui Mutu îi expirase contractul. E, pe undeva, ca în cazul acelor echipe care, atunci când vor să renunţe la un antrenor, aşteaptă să-i expire contractul. Nu-l dau afară, dar nici nu-l mai primesc. Asta e o ştire minoră despre Mutu. E aşteptat să facă o conferinţă de presă. De ce? Ce să spună? Oricum, el nu va relata nimic diferit faţă de ce a spus la BBC. Iar acum aflu că Iordănescu vrea să retragă tricoul cu numărul 10 până revine Mutu. «Puiu» al nostru are dreptate pe jumătate. El are dreptate când spune că nimeni nu merită numărul 10. Chestia e că nici Mutu nu-l merită. Despre Mutu tot avem ştiri, dar ce se mai întâmplă cu Chivu? Când credeam că o să-l văd la lucru (pe teren mă refer), pleoşc, s-a accidentat. Cum? Nu ni se spune. Ăsta are picioare de plastic. La câte accidentări a avut, eu cred că ar trebui să se gândească dacă şi-a ales meseria potrivită. Despre fundaşi se spune că au picioarele tari. Nu e cazul la Chivu.
P. S. : Mi-am dat seama de ce Mutu nu voia să joace la naţională în galben. El dorea un echipament alb. Îi place mai mult culoarea asta”.

Adrian Neagu: “Tot respectul meu pentru cel care a scris pastila ESO de astăzi (n. r. – ieri), intitulată «Hai sictir!». Autorul a avut mare dreptate în tot ceea ce a spus. A sesizat foarte bine atitudinea fotbaliştilor. Noi, suporterii, mergem cu ei prin toată ţara, iar ei ne tratează cu sictir. Parcă nici nu existăm pentru ei! Ne privesc cu indiferenţă. În trecut, cei din «Craiova Maxima» se opreau de vorbă cu suporterii pe stradă, iar acum «vedetele» noastre nici măcar nu catadicsesc să stea de vorbă cu noi, nu aici în Craiova, ci în deplasare. Mi se pare normal să aibă bunul-simţ să ne vorbească, pentru că noi umblăm prin toată ţara după ei. Să-i ferească Dumnezeu să rămână fără noi, suporterii, pentru că atunci se vor zbate în anonimat”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri