SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Miercuri 10 Noiembrie 2004

“Ecuson” FIFA în Bănie

Partida tur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, dintre Universitatea Craiova şi FC Argeş, va fi condusă la centru de Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Zoltan Szekely (ambii din Baia Mare) şi de Istvan Miklos Nagy, din Cluj-Napoca. “Fluieraşul” din meciul de astăzi al “Ştiinţei” nu le-a acordat niciodată craiovenilor acel cinci la sută de care se spune că ar beneficia gazdele din partea arbitrilor. Ba din contră, Balaj i-a “tocat” mărunt pe “alb-albaştri” de câte ori a avut ocazia. (C. N.)

Marius Iordache “stă” în Cupă

Fundaşul stânga al Universităţii, Marius Iordache, acuză o întindere la gamba piciorului drept şi nu va fi disponibil pentru partida din Cupa României cu FC Argeş. Doctorul Claudiu Stamatescu face eforturi susţinute pentru recuperarea fotbalistului până la ora partidei cu Dinamo Bucureşti, din penultima etapă a turului. (C. N.)

“Alb-albaştrii” la “Patria”

Managerul Universităţii, Pavel Badea, a ţinut să-i scoată pe jucătorii “Ştiinţei” din tensiunea partidei de astăzi, ducându-i pe aceştia la cinema. Lotul Universităţii a vizionat ieri de la ora 16.30, la cinematograful “Patria”, thriller-ul american “Supremaţia lui Bourne”. (C. N.)


Badea şi matineul

Întrebat despre posibilitatea sumbră ca Universitatea să evolueze de la anul la matineu, managerul “Ştiinţei”, Pavel Badea, a ocolit la început răspunsul, servindu-le reprezentanţilor presei următoarea declaraţie: “La matineu sunt filmele care rulează de la 9 dimineaţa la 11”. Nemulţumit de propriul răspuns, Badea a ţinut să mai ameninţe: “Matineul înseamnă anonimat şi pentru noi, şi pentru voi, ziariştii din Craiova”. (C. N.)

“Sezione” pe net

Se simţea nevoia ca şi galeria Universităţii să aibă o pagină oficială de internet. În această idee, o facţiune a galeriei “Ştiinţei” a avut iniţiativa de a înfiinţa un site oficial pentru suporteri. Vor fi făcute cunoscute principii şi modalităţi de acţiune a grupurilor din peluză, dorindu-se astfel o mai bună colaborare şi comunicare între diversele facţiuni existente. Site-ul, www.sezione.ro, se va axa pe activitatea brigăzii “Sezione Ultra” şi va furniza informaţii noi, diverse, referitoare la “fenomenul ultras”. (R. P.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri