SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > “Îmi cer iertare”
MUTU ÎN FAŢA PRESEI
“Îmi cer iertare”
de Ionuţ COLTEVE
Aparut in ziua de Miercuri 10 Noiembrie 2004
“Îmi cer iertare”• La aproape trei săptămâni de la declanşarea scandalului în care a fost implicat, Adrian Mutu a vorbit pentru prima dată în faţa ziariştilor români

Mutu şi-a făcut “mea culpa” în faţa presei din România şi promite să revină în forţă

 

 

 Şi-a “tras” alţi impresari

 

În cadrul conferinţei de presă, Adrian Mutu a risipit şi misterul ce plana asupra numelui impresarului care-l va reprezenta în viitor. După ce, luni, fraţii Becali şi Gică Popescu făceau publică ştirea că au renunţat să-l mai reprezinte pe “Briliant”, ieri Mutu a spus că, în viitor, interesele sale vor fi reprezentate de compania “Gea World”, al cărei preşedinte este Alessandro Moggi, fiul directorului general al clubului Juventus, Luciano Moggi.

 

 Nu duce lipsă de oferte

 

În ciuda problemelor pe care le traversează în acest moment, Adrian Mutu a anunţat că nu duce lipsă de oferte, recunoscând că cele mai multe propuneri de angajare au venit din Italia, dar şi din Anglia. De altfel, căpitanul “tricolorilor” nu a negat faptul că pe viitor ar putea reveni în fotbalul din “Albion”, declarând: “Nu am nici o problemă să joc din nou în Anglia”. De asemenea, Mutu a spus că nu a primit nici o ofertă concretă de la Hagi sau Lucescu. “Nici cumnatul meu, Gică Hagi, şi nici domnul Lucescu nu mi-au făcut o ofertă concretă. De la a vorbi în presă şi până a face ceva concret e cale lungă”, a afirmat internaţionalul român

 

 “Cocaina” şi “Andreşan”, subiecte închise

Cu o dibăcie de invidiat, Adrian Mutu a “driblat” impecabil subiectele “fierbinţi”, gen “dependenţa de cocaină” sau “Laura Andreşan”. Dacă despre starul porno nu a acceptat nici măcar să deschidă subiectul, în schimb, Adrian nu a recunoscut substanţa pe care a folosit-o. “Nu sunt dependent de cocaină, ci doar de fotbal”, a afirmat Mutu, care nu a vrut nici să spună dacă era singur atunci când a folosit substanţa interzisă.

 

Aşteptată cu sufletul la gură atât de ziarişti, cât mai ales de suporterii naţionalei României, conferinţa de presă de ieri nu a fost una spectaculoasă. Deşi era anunţată să înceapă la ora 12, Adrian Mutu a ajuns în faţa ziariştilor cu cinci minute înainte. Mimica încordată a fotbalistului român a spus multe despre situaţia delicată pe care o traversează în acest moment. Acesta le-a mulţumit ziariştilor prezenţi, afirmând că prin intermediul lor vrea să transmită un mesaj suporterilor români. “Am venit singur în faţa dumneavoastră şi sper să apreciaţi acest lucru. Am venit pentru a cere iertare şi pentru a le spune suporterilor mei şi ai României că voi încerca să mă antrenez pentru a deveni şi mai puternic decât am fost. Pentru mine este o perioadă grea şi v-aş ruga să nu o faceţi mai grea. Mi-am făcut singur rău şi vă asigur că aceste şapte luni vor fi foarte lungi şi foarte grele pentru mine”, a declarat Mutu, care a continuat să vorbească despre situaţia de la echipa naţională. El consideră că nu este normal ca tricoul cu numărul 10 al reprezentativei României să fie retras pe perioada celor şapte luni de suspendare ale sale. De asemenea, fotbalistul a declarat că nu va fi secundul selecţionerului Iordănescu, dar va merge în Armenia pentru a fi alături de colegii săi de la echipa naţională. Tot despre aceştia, Mutu a spus că nu au nici o legătură cu drogurile. De asemenea, Adrian a anunţat că, în cazul în care România va rata calificarea la CM 2006, el poate fi considerat principalul vinovat. Tot pe tema naţionalei, Mutu a lămurit şi problemele pe care le-a avut cu Mourinho, despre care a spus că “este un antrenor bun, dar ca om am un semn de întrebare”. Mutu a afirmat că nu are nici o problemă cu drogurile şi că nu este dependent, declarând că singurele sale probleme au fost cele “emoţionale”, recunoscând că fosta soţie Alexandra şi fiul său Mario au fost cele mai apropiate persoane ale sale pe toată durata scandalului.

 

Iordănescu: “Nu am vrut să retrag tricoul cu numărul 10”

 

Selecţionerul Anghel Iordănescu nu a rămas impasibil la problema relatată de presa din România, conform căreia ar intenţiona să retragă tricoul cu numărul 10 până la revenirea lui Adrian Mutu printre “tricolori”. Astfel, Iordănescu a remis un comunicat de presă în care a spus: “Ţinând cont de unele articole apărute recent în presa română şi în cea engleză, doresc să fac următoarele precizări: Nici un moment nu m-am gândit să retrag tricoul echipei naţionale a României cu numărul 10 şi cu atât mai puţin nu am declarat că aşa ceva ar fi posibil. Într-adevăr, Adrian a fost invitat, de preşedintele FRF şi de către mine, să facă parte din delegaţia oficială care, săptămâna viitoare, va face deplasarea la Erevan, în vederea meciului cu Armenia. Considerăm acest demers ca fiind unul firesc, menit să-l sprijine pe Adrian Mutu şi să-l menţină în circuitul echipei noastre naţionale. Ştiu prea bine că Adi Mutu nu are dreptul să stea pe banca de rezerve, intenţia mea fiind, în momentul în care i-am propus să-mi fie «secund», aceea de a-l asigura de întregul meu sprijin şi de faptul că face parte din echipa noastră naţională”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri