SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > “Noi, jucătorii, suntem de vină”
CONCLUZIE
“Noi, jucătorii, suntem de vină”
de ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Miercuri 10 Noiembrie 2004
“Noi, jucătorii, suntem de vin㔕 Mihăiţă Pleşan nu crede că Universitatea este favorită în confruntarea de astăzi, cu FC Argeş

Mihăiţă Pleşan va reveni astăzi în formula de start a Universităţii, după ce şi-a ispăşit suspendarea la partida cu Apullum Alba-Iulia.

 

Reporter: Întâlniţi un adversar incomod, FC Argeş…
Mihăiţă Pleşan:
E adevărat, e un meci foarte greu, care vine după jocul destul de prost de la Alba-Iulia. Trecem printr-o perioadă nefastă, echipa nu joacă nimic. Poziţia din clasament nu este una foarte bună pentru noi şi Cupa României rămâne singurul obiectiv pe care am putea să-l îndeplinim. Ne dorim din tot sufletul să reuşim ca acest an să nu fie complet ratat.
Piteştenii au pus probleme multor formaţii în deplasare…
Aşa ştiu şi eu, că au luat mai multe puncte din deplasare, decât de acasă. Totuşi, am făcut un meci bun în prima etapă împotriva lor şi sper ca acea evoluţie bună să se repete pe “Ion Oblemenco”.
Vă consideraţi favoriţi?
Nu cred că e vreo echipă favorită mâine (n.r., azi). Formaţia cea mai bună va câştiga. Noi am bătut pe Rapid şi în meciul următor am pierdut cu Apullum. E o perioadă nefastă, azi suntem buni şi mâine nu. Important este să avem continuitate.
Poate juca Universitatea la matineu?
Nu cred că s-ar putea întâmpla aşa ceva vreodată, dar, având în vedere poziţia din clasament, trebuie să tragem un semnal de alarmă şi să ne mobilizăm până nu e prea târziu.
Cine e vinovat pentru această situaţie?
Noi, jucătorii, suntem de vină, pentru că doar noi intrăm pe teren, nu altcineva. Eu personal vreau să-mi fac datoria cât mai bine, pentru că sunt plătit de “Ştiinţa”. Sunt şi voi fi cu sufletul aici şi stau nopţile şi mă gândesc la ce loc ocupă în acest moment Universitatea în clasament.
Te mai gândeşti să pleci din iarnă?
Vom vedea ce va fi în iarnă. Până atunci, mai avem patru meciuri dificile, pe care trebuie să le câştigăm cu orice preţ.

“Mă doare că nu sunt convocat”

Nu ai mai fost convocat la naţionala de tineret…
Mă doare că nu am mai fost chemat. Când nu dădeam goluri, eram convocat frecvent şi acum, când cred că sunt singurul mijlocaş la închidere din campionat care a dat cinci goluri, nu sunt convocat. E alegerea antrenorului. Este posibil ca şi situaţia Universităţii din clasament să conteze în decizia sa, dar am mai trecut prin perioade grele şi tot am fost chemat.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri