SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-09 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Marti 09 Noiembrie 2004

Iarăşi bani

Microbişii care vor dori să asiste la partida Universitatea – FC Argeş, din sferturile Cupei României, vor trebui să cumpere bilete, care vor costa la fel ca la un joc de campionat. Astfel, un tichet la peluză pentru meciul care se va disputa mâine, de la ora 14.00, va costa 30.000 de lei, la tribuna a II-a 40.000 de lei, iar la tribuna I 50.000 de lei. Adversara “alb-albaştrilor” va sosi în Bănie în ziua meciului, iar suporterii piteşteni care vor ajunge la Craiova vor fi nevoiţi să-şi cumpere bilete. (V. P.)

Fără indisponibili

Deşi trei dintre componenţii Universităţii, Marius Iordache, Cosmin Moţi şi Bogdan Buhuş, erau în pericol să rateze meciul cu Dinamo, dacă mai primeau un cartonaş galben, acest lucru nu s-a întâmplat şi ei vor putea evolua contra “câinilor”. De altfel, nici pentru partida din Cupa României, cu FC Argeş, Universitatea nu întâmpină probleme de lot, la acest joc urmând să revină şi Mihăiţă Pleşan (foto, în alb), după etapa de suspendare ispăşită. (A. I.)

“Închişi” în Lunca Jiului

Jucătorii Universităţii nu au beneficiat de zi liberă după jocul de la Alba-Iulia, din cauza apropierii confruntării cu FC Argeş. Aceştia au intrat de ieri, de la ora 12.00, în cantonament şi au efectuat ieri după-amiază un antrenament de recuperare. Pentru astăzi, “alb-albaştrii” au programată o singură şedinţă de pregătire, de la ora 14.00. (A. I.)

Convocaţi la lot

Doi juniori ai Universităţii Craiova, este vorba de Silviu Lung-junior şi Dragoş Firţulescu, au fost convocaţi la naţionala de juniori UEFA ’89. Aceştia vor lua parte la o acţiune care se va desfăşura la Braşov, începând de astăzi. Dacă prezentul nu este roz, cel puţin “speranţele” Universităţii au început din nou să intre în vizorul selecţionerilor echipelor naţionale de juniori. (V. P.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri