SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-09 > Lecţii de organizare de la FC Sibiu pentru “panduri”
Pandurii Târgu Jiu
Lecţii de organizare de la FC Sibiu pentru “panduri”
de Monalisa POPESCU
Aparut in ziua de Marti 09 Noiembrie 2004
Lecţii de organizare de la FC Sibiu pentru “panduri”• FC Sibiu are, faţă de formaţia lui Săndoi, avantajul unor conducători de origine germană, care sunt nemţi şi la organizare

Deşi au fost mult mai numeroşi la Sibiu, membrii galeriei “Durii” au fost anihilaţi de o staţie de amplificare germană şi de un crainic dinamic.

 

 

Pandurii a jucat mai tare decât ne-am fi aşteptat şi cred că a fost cel mai bun meci, dar şi cel mai tensionat pe care l-am avut până acum.

Werner Keul

 

Meciul derbi dintre FC Sibiu şi Pandurii Târgu Jiu a prilejuit o lecţie de organizare şi de conducere a unui club de fotbal, pentru olteni. Chiar dacă nu au convins ca joc, pentru că mai bine de jumătate din meci s-au apărat, cei de la FC Sibiu sunt totuşi superiori gorjenilor la mai multe capitole. Conduşi de doi nemţi, primarul Klaus Werner Johannis, preşedinte al clubului, şi omul de afaceri Werner Keul, în calitate de vicepreşedinte, sibienii au demonstrat că la capitolul organizare pot face faţă primului eşalon. Stadionul cu o capacitate de 17.000 de locuri arată impecabil, structura de beton fiind refăcută recent de primăria locală. Singurul impediment pentru omologare ar fi absenţa scaunelor de plastic, dar gazdele spun că în mai puţin de o săptămână ar reuşi să le monteze, dacă va fi necesar. La sediul clubului, care se află chiar în incinta stadionului, se află birourile oficialilor echipei şi al antrenorului Gavrilă, o sală de şedinţe dotată cu aparatură modernă de vizionare a jocurilor, sală pentru conferinţele de presă, cabinet medical, sală de masaj, sală de forţă cu toate dotările necesare. Privind prin comparaţie cu ce are Pandurii la acest capitol, s-ar putea spune că echipa din Tg. Jiu a rămas la nivel de Divizia C. Antrenorul Jean Gavrilă are şi el condiţii occidentale de lucru, biroul său fiind utilat cu calculatoare, DVD player şi alte produse ale tehnicii moderne care să îl ajute în pregătirea jocurilor. Spre deosebire de clubul Pandurii, unde, ca jurnalist, ai frecvent ocazia să fii luat la înjurături de un oficial al clubului sau să se ţipe înaintea jocului cu privire la materialele publicate, la FC Sibiu ofiţerul de presă îi primeşte amabil pe toţi jurnaliştii, indiferent că sunt din zonă sau din localitatea de unde vin oaspeţii. În perspectiva promovării în Divizia A, primarul Werner Johannis a adus din Germania vechea instalaţie de sonorizare de pe “Olympiastadion” din Munchen, fapt care face ca meciurile echipei locale să fie trăite la intensitate maximă şi de locuitorii municipiului ce nu pot veni la meci. Tribunele sunt mereu ridicate în picioare de un crainic tânăr, dinamic şi cu lecţiile făcute la fotbal, care creează o atmosferă incendiară. Până şi la acest capitol Pandurii a pierdut, meciurile de pe “Municipal” fiind comentate de decanul de vârstă al presei sportive gorjene, Manole Băloi, care nu are abilităţile necesare unui crainic adevărat. Ce au oltenii în plus, fapt recunoscut chiar şi de vicepreşedintele sibian Keul, ar fi echipa: “Pandurii a jucat mai tare decât ne-am fi aşteptat şi cred că a fost cel mai bun joc, dar şi cel mai tensionat pe care l-am avut până acum.” Şi galeria “Durii”, care pe alocuri s-a făcut auzită şi la Sibiu, a fost redusă la tăcere de ritmurile melodiei “We Will Rock You”, a formaţiei Queen, ce se auzeau de la staţia de amplificare nemţească. 


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri