SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-06 > Vor mai fi alături din iarnă?
OPINII
Vor mai fi alături din iarnă?
Aparut in ziua de Sambata 06 Noiembrie 2004
Vor mai fi alături din iarnă? • “Nu plec cu jucătorii!”
• “Mă bazez pe forţa grupului”
• Dinel Staicu a asistat ieri la amicalul Universitatea II – Ştiinţa CFR

 

 Adrian Iosub

 

Dinel Staicu a asistat ieri la amicalul Universitatea II – Ştiinţa CFR

 

La partida amicală de ieri dintre Universitatea II şi Ştiinţa CFR a asistat şi Dinel Staicu (stânga), care a luat loc în tribună alături de managerul general, Pavel Badea. Staicu a părăsit stadionul în minutul 60, dezamăgit de formaţia pe care o patronează. “Este echipa mea şi am dorit să o văd şi eu, dar sunt dezamăgit. Având în vedere diferenţa de contracte dintre Universitatea II şi Ştiinţa CFR, care cred că este cam de zece ori mai mare în favoarea Universităţii II, nu pot să văd nici o diferenţă în joc”. Întrebat dacă satelitul “Ştiinţei” este singura echipă pe care o patronează, Staicu a explicat: “Cel puţin e sigură. Referitor la echipa de seniori, pentru că văd că se vehiculează tot felul de versiuni, cum că jucătorii ar pleca o dată cu Staicu, vă spun un lucru: nu plec cu jucătorii. Ei vor pleca numai dacă nu li se plătesc contractele. Eu le-am garantat că le achit toate drepturile şi dacă cei care vor veni nu le asigură aceste drepturi, numai în aceste condiţii vor pleca”. Finanţatorul Universităţii a mai ţinut să precizeze că echipa se va putea sprijini în continuare pe el: “Cantonamentul şi baza sportivă de acolo pe care le-am făcut vor putea fi utilizate gratis de către echipă, plus faptul că vreau să aduc în iarnă vreo zece tineri, la 15-16 ani, pentru a crea o adevărată pepinieră la Universitatea, dar vreau să o construiesc în linişte, fără atâta presiune şi răutate”.

“Le voi da bani la victorie”

 

Dinel Staicu a afirmat că “alb-albaştrii” vor fi recompensaţi pentru o victorie în faţa lui Apullum: “Prima va fi cea normală pentru o victorie în deplasare. Vor primi 15.000 de dolari primă pentru un succes în faţa lui Apullum. Oricum, eu am discutat cu ei şi le-am spus să stea liniştiţi, să-şi vadă de victoria de la Apullum, de cea cu FC Argeş şi nu în ultimul rând de jocul cu Dinamo”. Dinel Staicu a mai precizat că este interesat şi de cucerirea Cupei României: “Nu vreau să fac valuri. Nu poţi să spui că cineva nu îşi doreşte Cupa. Dar de fiecare dată când s-au făcut valuri că vrem ceva, lucrurile au ieşit exact invers. Trebuie să fim modeşti în declaraţii”.


 

 CĂTĂLIN NICOLA

 

Managerul general Pavel Badea are încredere în elevii săi, în tentativa acestora de a obţine victoria la Alba-Iulia

 

La întâlnirea cu presa de dinaintea jocului cu Apullum Alba-Iulia a participat doar Pavel Badea (dreapta), jucătorii aflându-se la acea oră la odihnă. Managerul general al Universităţii priveşte cu optimism confruntarea cu ardelenii: “Cei din Alba-Iulia vor fi foarte motivaţi pentru partida cu noi, ţinând cont şi de reîntoarcerea antrenorului Pelici la echipă. Va fi, în opinia mea, un meci deschis oricărui rezultat, în care cel mai bun sper să câştige. Mă bazez pe forţa grupului. În afara lui Pleşan, toţi jucătorii sunt apţi din punct de vedere fizic şi psihic pentru întâlnirea de duminică. Sper ca echipa mea să obţină cele trei puncte puse în joc”. În ciuda declaraţiilor din ultimul timp ale lui Dinel Staicu, finanţatorul Universităţii este tot mai aproape de jucători, atât moral, cât şi material. “Domnul Staicu a înţeles că, dacă doreşte cu adevărat să fie alături de echipă, trebuie să vină mai mult în sânul jucătorilor”, a afirmat managerul. Pavel Badea nu a acceptat să comenteze schimbarea de patronat care se prefigurează a se produce o dată cu încheierea turului: “Eu sunt doar un angajat al clubului şi sunt racordat sută la sută la interesele Universităţii, în momentul actual”.

 

Badea nu-l regretă pe Mutică

 

Dorel Mutică, fotbalist care a jucat în ultimul timp la Universitatea II, şi-a reziliat joi contractul cu “Ştiinţa”. Managerul Pavel Badea nu părea afectat din cauză că nu se va mai putea baza pe serviciile lui “Mutamba”: “Mutică şi-a reziliat contractul cu domnul Staicu, şi-a primit toţi banii pentru perioada petrecută la Universitatea, chiar foarte mulţi pentru contribuţia lui la echipă. Îl felicit pe Mutică pentru că şi-a făcut un contract bun, în urma căruia s-a ales cu o sumă frumuşică”.


 


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri